Lion Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Ја сам туј, али има јоште времена до 00 ч ! 0104_cheesy "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Ти, баћо, да идеш у озбиљне теме као што је "Римокатолицизам". :smiley: Знамо да имаш знање и да имаш шта да кажеш, а ту качиш песме и пишеш у разбибригу, ко нека баба Симана (copyright Веља Илић) 0442_feel 0442_feel dada Цитат Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Generalissimus Schmetterling рече: ??, ????, ?? ???? ? ??????? ???? ??? ??? ?? "???????????????". :smiley: ????? ?? ???? ????? ? ?? ???? ??? ?? ?????, ? ?? ????? ????? ? ????? ? ??????????, ?? ???? ???? ?????? (copyright ???? ????) 0442_feel 0442_feel dada NE MOZE! Necemo ga pustiti iz balada! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Generalissimus Schmetterling рече: ??, ????, ?? ???? ? ??????? ???? ??? ??? ?? "???????????????". :smiley: ????? ?? ???? ????? ? ?? ???? ??? ?? ?????, ? ?? ????? ????? ? ????? ? ??????????, ?? ???? ???? ?????? (copyright ???? ????) 0442_feel dada dada ??? ??? ???? 0442_feel ???? ?????? ?? ??? ?????, ??????? ??????, ??? ??? ?? ??????????... 8084.gif "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Lion рече: Generalissimus Schmetterling рече: ??, ????, ?? ???? ? ??????? ???? ??? ??? ?? "???????????????". :smiley: ????? ?? ???? ????? ? ?? ???? ??? ?? ?????, ? ?? ????? ????? ? ????? ? ??????????, ?? ???? ???? ?????? (copyright ???? ????) 0110_hahaha 0110_hahaha ??? ??? ???? confused ???? ?????? ?? ??? ?????, ??????? ??????, ??? ??? ?? ??????????... 8084.gif E neka si mu rekao! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Lion рече: ??? ??? ???? confused ???? ?????? ?? ??? ?????, ??????? ??????, ??? ??? ?? ??????????... 0110_hahaha ?, ?? ???? ???? ?????? ???? ????, ?? ??? ???? ???????? ?? ??? ???? ????????? ???? ?? ? ??????, ????? ?? ????? ??????? ?? ?? ?????? ????, ?? ????? ???? ? ???? 0104_cheesy Цитат Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Свратио сам мало... confused "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Generalissimus Schmetterling рече: Lion рече: ??? ??? ???? confused ???? ?????? ?? ??? ?????, ??????? ??????, ??? ??? ?? ??????????... 0110_hahaha ?, ?? ???? ???? ?????? ???? ????, ?? ??? ???? ???????? ?? ??? ???? ????????? 0110_hahaha???? ?? ? ??????, ????? ?? ????? ??????? ?? ?? ?????? ????, ?? ????? ???? ? ???? 0104_cheesy Ej bre, pusti nam Liona! Inace... 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 ?????? рече: Ej bre, pusti nam Liona! Inace... confused 0104_cheesy ????, ??? ?? ???? ? ???????? ??????, ?? ?? ?? ????? ?????? Цитат Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
after_silence Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 i ja sam tuj, vece svima confused Stalno posmatram kolika je neosetljivost osetljivih ljudi prema osetljivosti njihovih bližnjih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Generalissimus Schmetterling рече: ?????? рече: Ej bre, pusti nam Liona! Inace... confused 0104_cheesy ????, ??? ?? ???? ? ???????? ??????, ?? ?? ?? ????? ?????? ?? ?? ?? ???? ????? ?????????? ?? ?? ???? ???? ????????? 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 after_silence рече: i ja sam tuj, vece svima 0110_hahaha??????????. ? ??? - ?????? ???????????, ?? ????????? ???????https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2915.msg93499.html#msg93499 confused 0110_hahaha ????? ?? ?? ????? ?????? ? ????? ?????????! 8084.gif Цитат Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Generalissimus Schmetterling рече: after_silence рече: i ja sam tuj, vece svima 0110_hahaha??????????. ? ??? - ?????? ???????????, ?? ????????? ???????https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2915.msg93499.html#msg93499 confused 0110_hahaha ????? ?? ?? ????? ?????? ? ????? ?????????! 8084.gif ????, ??? ??????? ??????? ???! ?? ?? ??????? ?? ?? ???? ?? ???? ?????? ??????? ????????? 0104_cheesy Цитат Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 чујем овде се организује дочек... ево ја доносим пиће.. . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Шток... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука