Ivan1 Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 (измењено) Šta mislite o ovoj seriji? Posebno me interesuje šta Rimokatolici imaju da kažu na ovu temu. http://www.youtube.com/watch?v=4xLYTlyOXdg Измењено Јун 24, 2013 од Danijela ubacila sam link do trejlera serije, čisto da se zna na koju seriju misliš. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Ја сам кренуо да гледам, али сам нешто баталио, због обавеза. Па шта знам... обожавам Џ. Ајронса, тако да, због његове улоге и глуме вреди гледати. Нисам компетентан да тумачим историјски приказ. Мислим да је још једна у низу класичних мини ХБО серија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Gledala, ništa posebno... Preporučujem Da Vinci's demons, fantastična je. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука