мирођија Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 Mnogo mi je drago da vam se dopalo confused Uskoro cemo dobiti odgovore od jos jednog moderatora.. i sve tako redom klapklap 0104_cheesy ????, ?? ??????? ??? ?? ??????? ,,, ?? ?? ????? ?? ??? ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 31, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 Mnogo mi je drago da vam se dopalo confused Uskoro cemo dobiti odgovore od jos jednog moderatora.. i sve tako redom klapklap 0104_cheesy ????, ?? ??????? ??? ?? ??????? ,,, ?? ?? ????? ?? ??? klapklap ? ja radila razgovor sa nasim Mocom poslije samo sredila malo, obojila i eto :smiley: mislim da ce da bude dobra tema klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 31, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 MOJE IME JE >>>>>>>> DEJAN BIĆANIĆ Zasto bas forum https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/zru.png? Došao sam zato što je sa blagoslovom episkopa,a ostao sam jer sam se osećao kao kod svoje kuće. Kada bi mogao napraviti neke promjene na forumu, gdje bi se najvise zadrzao? Promene i napredak idu nekako prirodnim tokom tako da bi to preustio Bogu koji nas vodi. Biti moderator za tebe znaci? Znači da ne smem da "proćerdam" ukazano poverenje i da se ponašam zrelije , da bih doprineo napretku foruma. Dovrsi recenicu ... Zelim…. mir u svetu ha ha ha Ja nisam… zgodan al sam zato nezgodan he he Nikada nisam mogao… dugo da trčim Ne volim… neljude Treba mi… molitva Bog stanuje u… u ljudskom srcu,ako ga puste... Pokusacu… sve što je konstruktivno, pa gde prođe prođe 319.gif Necu nikada… to sam toliko puta rekao ... Bojim se.... visine Raduje me… život Ne mogu bez… može se bez svega osim Boga Moj porok je.. 1317_womens(u malo većim količinama) Jedino me razbjesni… tvrdoglavost Sramota me kad.. zaboravim na neku obavezu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 31, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 O Administratorima i moderatorima Dejan je rekao : Alefshin : Vredni radnik na njivi Gospodnjoj,vid internet misionarenja nije lak ali on ga obavlja odlično i svaka mu čast Svestenik Ivan : sveštenik Ivan,veeoma mlad a opet veoma duhovan,inovativan sa odličnim idejama, O.Ugrin : Ima mnoge talante od Boga i nije ih zakopao pod zemlju Meda : Meda je primer vaskrslog čoveka,bez njega ovaj forum ne bi bio ono što jeste Zeljko : Željko je car,kralj , prvak u skoku u dalj ha ha,njegov humor je genijalan W.A. Mozart Č: https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/mocart.png je genije,njegovi posteri govore u njegovo ime ,nemam više ništa da kažem Karadjordje : je momak koji me zadivljuje,s obzirom na godine i da ne studira teologiju njegovo znanje je veliko Izida : Izida je jedna i jedinstvena ... Lazarica : jedna od prvih osoba koje sam primetio na ovom forumu,veoma poštujem i cenim sav njen rad na forumu Pokajnik : ne znamo se dugo,mislim da je pravi momak,sportista i dobar primer ostalima Stojkovic : on me uvek asocira na porodičan život After silence : malo sam sa njom diskutovao,ali sam stekao utisak da je vrlo otvorena i uvek spremna da pomogne i da dobar savet Zlata : Ja i Zlata smo istog dana postali moderatori,mislim da je divna osoba ali da bi nešto više rekao morao bi bolje da je upoznam Pije Aga Mleko : otvara uvek dobre teme,sviđa mi se njegovo pisanje i teologija Olivera : ne znamo se baš najbolje,veoma pomaže u radu foruma sa prevođenjem tekstova Naumnz : Vesti iz eparhija...mislim da sa njim nisam nikad diskutovao,ali bi mi bilo drago da ga bolje upoznam Aleksandar : Aleksandar je zaista vrstan teolog,vrlo rado čitam njegove tekstove i mnogo sam naučio od njega Prota/vk : ne znam ko je on Ribar : ne poznajem čoveka Milica :ko voli životinje voli i ljude 319.gif Nesa711 : uvek sam se pitao kakav on auto vozi Ahil : Nije nešto aktivan u zadnje vreme i baš šteta,lepo je objašnjavao neka aktuelna pitanja u teologiji Aleksandar Srnic : zaista o čoveku ništa ne znam,ali bi voleo da ga upoznam,kažu da pesnici imaju divnu dušu shalom777: šalom je karađorđev prijatelj tako da mislim sve naj deda : deda ,budući režiser,širiće reč Božiju putem filma,nek samo istraje na svom putu Tavita : mislim da su njen osećaj za lepo i njena kreativnost veliki darovi od Boga i mislim da će njen rad veoma da unapredi ovaj forum,što će vreme da pokaže Moj sagovornik moderator Dejan 1317_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Децембар 31, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 Свака част свима, одлично одрађен посао... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 baš je bilo brzo...svaka čast..ovo je super.....dejanu sve pohvale...voleo bih da nam kaže koji su vodopadi na slici...čekamo ostale... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 Мислим да је Крка (козметика) , Плива , или тако нешто... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 1405_love nije valjda da krka...u vreme posta Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 baš je bilo brzo...svaka ?ast..ovo je super.....dejanu sve pohvale...voleo bih da nam kaže koji su vodopadi na slici...?ekamo ostale...Veliki slap ma Plitvi?kim jezerima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 31, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 baš je bilo brzo...svaka ?ast..ovo je super.....dejanu sve pohvale...voleo bih da nam kaže koji su vodopadi na slici...?ekamo ostale...Veliki slap ma Plitvi?kim jezerima Znala sam da su plitvice u pitanju 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 i ja pomislih al mi bilo previše visoko za plitvice...njih više u glavi imam kao mirna jezera koje idu iz jednog u drugo.... 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 Хвала Дејане! 0110_hahaha И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 31, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 MOJE IME JE>>>>>>> MARKO MARJANOVICZasto bas forum 0110_hahaha? Preporuka, pa mi se dopalo i sada ne mogu bez 0110_hahaha Kada bi mogao napraviti neke promjene na forumu, gdje bi se najvise zadrzao? Sport, apeli za pomocBiti moderator za tebe znaci? odgovornost Mislis li za sebe da si odgovoran? Ne, buahahahaha... neka drugi kazu! Dovrsi recenicu ...Mislim...dakle postojimJutros sam rekao...da ni danas necu pusiti , i stavite mi kafuMeni se ne moze desiti....da dobijem sedmicu na lotouJesam li ti rekao da...ce Zvezda biti sampion!U zivotu mi je bitno...samo jedno, a to su dve stvari, rad, red i disciplina hahahahahahahJuce sam sreo...svoju prvu ljubav, pobegao sam!Ne mogu da vjerujem da...je pederastija IN! Znas li ti , da ja...moram da polozim dva ispita u januaru a nemam pojma kakoVolim kada na forumu...vidim novu mocartovu temu i zeljkov komentar na neku glupost! Jedino kod foruma sto me nervira...samo JA!Zao mi je kada...je neko u nevolji, a ne mogu da pomognem i ako to zelim svim srcemZadnji put me je odusevilo kad sam...zguzvao paklicu i rekao: mars ti prokletinjo, ti ces mene gusiti!Ima jedna... krcma u planini...Ako nemam vremena...necu ni obecavati da cu nesto da uradim!U zadnje vrijeme mnogo mislim na... jednu devojku kojoj ja ne padam na pamet ALI UOPSTE! I zbog toga cu...da joj skocim na pamet, samo da je sretnemIskreno, za sebe mislim da... mogu mnogo bolji da budem i da mogu mnogo vise da pruzim u ovozemaljskom zivotuSvaka je noc... za spavanje I samo me nemoj pitati...sta si najgore uradio/pomislio u zivotu!Najgore u zivotu sto sam pomislio/uradio bilo je..sto sam odgovorio na pitanje pre ovoga, za malo da me unistis sada! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 31, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 O Administratorima i Moderatorima Marko je rekao : Alefshin Veliki misionar Svestenik Ivan i ako mlad veoma vredan, zanimljiv, pun sjajnih ideja... Faca! Meda Policajac foruma hahahahahahha, mnogo znaci za 0110_hahaha jer neumorno brine o hiljadama postova koje ubacujemo svakodnevno. Dobar prijatelj, primer kako se moze ustati sa dna! Zeljko Covek zvani smeh! W.A.Mozart Genijalac, covek zvani smeh 2. Karadjordje Karadjordje...mlad, a vec razbija! Tekstovi koje pise govore da je decko vrlo dobro potkovan, a da ne znam koliko godina ima i ko je pomislio bi da je neki teolog od 40-ak leta. Svaka cast momku (Miskovic je moram da se slihtam) O.Ugrin Veliki dar od Boga ima taj nas o Ugrin, jedva cekam da ga upoznam licno i da saradjujemo u nekim himanitarnim/sportskim akcijama. Izida Neponovljiva, uvek vedra i dobra domacica, kafe su joj cudo (bar na forumu) Lazarica Vredan radnik foruma, veliki kapacitet DEJAN Od skoro se znamo, mislim da je momak na mestu. Sto se tice njegovog rada na forumu ocena je visoka After silence Na prvi pogled prijatna i komunikativna osoba! Zlata Drugarcina! Pije Aga mleko Njegovi tekstovi su fantasticni, vrlo rado ih citam. Veliki covek Olivera ne znam zenu/devojku Naumnz Ne znam coveka, ali sledi nam saradnja pa se nadam da ce biti uspesna. AleksandarNe znam coveka, ali se nadam da cu ga upoznati jer o njemu sam cuo lepe reci. I. Stojkovic Cenim rad, ali ga ne poznajem ribar Ribare, ostavio si me samog na sportu, vracaj se! Milica Nas Vuk Bojovic Ahil Ne znam coveka! Aleksandar SrnicCesce da dolazi pa cu nesto i da guknem ne znam ga bas najbolje (gotovo niakako) shalom777 Svidja mi se njegovo pisanije, voleo bih da ga ipoznam malo bolje. deda Nas Tarantino, dobar lik skroz! Tavita Vredna, puna sjajnih ideja (kao sto je i ovaj intervju), slike su joj vrhunske, dobar devojcurak, uvek nasmejana, sarmantna... ne muvam te derle si ipak! Da li postoji nesto sto bi zelio reci, a da ti nisam dala priliku? ... Samo da pozdravim sve clanove foruma 0110_hahaha i da im porucim da pozovu sve svoje prijatelje da nam se pridruze. Moj sagovornik moderator Pokajnik83 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 Када сам рекао ''ДЕРЛЕ'' мислио сам на превише млада! Ето чисто да не буде неспоразума! Није било лоше намере. Код мене се тако каже у жаргону. ЕТО! :drugarstvo: И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука