Баба Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Је л' ово неко "смакли лудило" или шта? 0104_cheesyМа јок него ми филинг осећаја да идем за Тавитом и постављам тај смајли што трчи млого ми на њу личи, хахаххахахахахахаха! wc joj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Шта је ово? Де немојте спамовати wc joj wc joj wc joj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Убачили смо гомилу нових смилета, па све некако шарен форум. wc joj Дечија радос' Ја дајем интервју после Васкрса. ПОсле модерације, препоручујем да се раде интервјуи са члановима, прво старијим, а онда и млађим (по стажу на форуму) ПС Шта значи овај смиле? wc joj шамарање... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 wc joj то значи жене у акцији Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 То су,оче,тавита и цејовић! 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Шта значи овај смиле? wc joj pa kao sukob mišljenja...u originalu se zove borba mačaka ..oni wc joj a mi wc joj Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Је л' ово неко "смакли лудило" или шта? 0104_cheesyМа јок него ми филинг осећаја да идем за Тавитом и постављам тај смајли што трчи млого ми на њу личи, хахаххахахахахахаха! wc joj јааа?? то ми нешто много тршаво smej.gif wc joj wc joj bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2010 То су,оче,тавита и цејовић! 0104_cheesy wc joj wc joj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Морамо опет даактивирамо ону врхунску тему "Smile разговори" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2010 п.с атмосфера на форуму је.. дивна wc joj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 То су,оче,тавита и цејовић! 0104_cheesy wc joj wc jojЗначи решила си да будеш Ева Браун,је л? 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Јој да ми је наћи смајли ђе жена бије, па да видиш Евицу wc joj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Јој да ми је наћи смајли ђе жена бије, па да видиш Евицу wc jojНемој,молим те...оном црногорском хитлерјугенду више огдговара нека попут Штефице Цвек! 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Страшан је 0104_cheesy јој одакле вадиш те називе wc joj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Страшан је 0104_cheesy јој одакле вадиш те називе wc joj Из инспирације...зване "цејовић". 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука