Тавита Написано Март 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Ко ће следећи?? За интервју ..само да знам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 ja bi solomona : : Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 ja bi solomona : :Ти би мало да ме возаш,је л'? 0104_cheesy О чему се ради,какав интервју,о чему причате? Тавита ми нешто објасни,али нисам баш схватио. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Е.. па видиш пар страница испред... ако имаш скајп.. и кад нађеш времена... није тешко. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 ma kakvo vozanje samo odgovaraš o sebi.... kao aga... vrlo je lepo i tako se zbližavamo i upoznajemo... ti si mi ok lik pa zato...ne moraš ako nećeš Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 А послије Соломона Оља и Мирођија, може? t4431 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 tavita je u planu oko vaskrsa t4431 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2010 t4431 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Напржих се на сори!! смарам t4431 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2010 трчи, трчи, сад ћу да те "уфатим " t4431 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Је л' ово неко "смајли лудило" или шта? 0104_cheesy Видим ја да успешно делује на вас она тема о дилерима у Јагодини! 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Убачили смо гомилу нових смилета, па све некако шарен форум. wc joj Дечија радос' Ја дајем интервју после Васкрса. ПОсле модерације, препоручујем да се раде интервјуи са члановима, прво старијим, а онда и млађим (по стажу на форуму) ПС Шта значи овај смиле? wc joj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука