Golub Написано Јун 17, 2013 Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 Morate da naucite malo da se zezate na svoj racn... ovako didbidus nema razlike izmedju vas i talibana... nesto mi govori da ne bi proslo bez javnog vesanja da je napravio smesnu karikaturu koja direktno vredja Kneza Lazara ili Karadjordja... ili obojicu... (npr kao njih dvojica u homoseksualnom grehu... samo zamislite to (mislim reakciju, ne sliku))... Lazaruuu akbar! :D Ништа се страшно Ивановићу не би десило ни те гадости да направи... (свакако би постао много популарнији!) И горе ствари сте ви скојевци блебетали о светима и светитељима... да не причам шта сте све брбљате о Христу... Али 'ајде мајчин сине, што Ивановић не направи неки сличан ''шаљиви'' клип о Мухамеду, нема он м... за то? Gordana . је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 17, 2013 Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 Ништа се страшно Ивановићу не би десило ни те гадости да направи... (свакако би постао много популарнији!) И горе ствари сте ви скојевци блебетали о светима и светитељима... да не причам шта сте све брбљате о Христу... Али 'ајде мајчин сине, што Ивановић не направи неки сличан ''шаљиви'' клип о Мухамеду, нема он м... за то? Kao prvo, mogao bi da naravi i kli o eskimima ali to nema neku veliku svrhu jer eskima u srbiji nema i ako ih ima broj je zanemarljiv. Naravno da ce u srbiji da se sali sa SPC, jer je najbrojinja i zato sto... cekaj... jel stvarno imas probem sa ovim logickim jednostavnostima il me trolujes? Ne mogu da verujem... BIlbija je dobio naslednika... run to the hills good people!!! Ako sam ja skojevac ti si onda Artemita... ne, ti si Artemita katolik koji ima poster Madlen Olbrajt odma pored Kacavendine biste пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Јун 17, 2013 Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 Не, ниси подробно читао, Ивановић је скојевац. Ти си мрак, сине! "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 17, 2013 Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 Не, ниси подробно читао, Ивановић је скојевац. Ти си мрак, сине! Jel? Malopre si drugu plocu vrteo И горе ствари сте ви скојевци блебетали о светима и светитељима... Ти си мрак, сине! Ja sam demokratski mrak пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука