Odahviing Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 @Odahviing Masoni nikada ne hodaju po litijama i procesijama, ovi u crnom su akoliti, vidiš da nose svijeće. kad se na vjeronauku predavalo ovo ti si najvjerovatnije bio (ne)opravdano odsutan. Ti bi trebao da znaš da su masoni svugde. To je samo paravan, kakvi akoliti, sve su to masoni, a ne bi me čudilo da su i oni iza isto. PS. Na veronauku nisam ni išao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 To su akoliti, naravno da su katolici, kakvi masoni. Nego te zbunjuje što su to pripadnici pokreta Opus Dei, kao što sam ja na primer pripadnik pokreta Fokolara, pa se oni tako oblače, vidiš valjda krst na tim nosačima sveća. Masoni su svugde Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Masoni su svugde I vanzemaljci Malina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 I vanzemaljci A vanzemaljci dođu i odu, a ukoliko imaš dovoljno brz brod možeš i da im pobeneš, ali od masona nema bežanja oni su svugde i gde kot kreneš tu su, oni motre na tebe svakog trenutka i ne samo na tebe na sve oni su svugde. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука