Jump to content

Najnoviji ``Isus`` nam dolazi iz....

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ma mora nešto da privuče široke narodne mase, ne znam koliko će Zevs moći to da uradi 

Онда имПРСОналирај Карлеушу. То ће да ради.

Подели на овим сајтовима

E sad razmišljam da batalim škole osnujem neku sektu i da uživam od donacija vernika. Samo razmišljam da li da idem na foru vanzemaljaca ili da se nadovežem na Bibliju .mislise.

На фору ванземаљаца, медитације, астрала... То ти је данас хит. Библија је за нас старомодне ;)

Подели на овим сајтовима

Pitanje je sta to ustvari vuce ljude ka takvim tipovima? Prici mu i uzeti `` blagoslov``, moliti se njegovoj slici, slusati i ciniti sve sto on kaze... dokle u stvari moze ici ljudska zaslepljenost? 

Да, баш :)

Подели на овим сајтовима

На фору ванземаљаца, медитације, астрала... То ти је данас хит. Библија је за нас старомодне ;)

Мој приједлог је да се угледа на Сајентологију.

Подели на овим сајтовима

Крупна или очигледна опчињеност: Милан-тарот, квизови, лажни пророци, секте, телефонски маркетинг

Средња опчињеност: Тенис, кладионица, рекламе, фудбал - навијање,..

Перфидна опчињеност: медији-информације, пушење, преједање, ..

Бог зна како ће коме да суди, а можда је то баш почетак њиховог спасења - јер испољивши ту слабост јавно, стекли су услове за лечење.

Подели на овим сајтовима

Крупна или очигледна опчињеност: Милан-тарот, квизови, лажни пророци, секте, телефонски маркетинг

Бог зна како ће коме да суди, а можда је то баш почетак њиховог спасења - јер испољивши ту слабост јавно, стекли су услове за лечење.

Jej po ovome nisam oščinjen, ali moraš negde kompijuterske igre da uvrstiš ovde, ako to utadiš onda jesam, samo vodi računa igre imaju i pozitivne efekte

Подели на овим сајтовима

Jej po ovome nisam oščinjen, ali moraš negde kompijuterske igre da uvrstiš ovde, ako to utadiš onda jesam, samo vodi računa igre imaju i pozitivne efekte

Игрице зависне? Ма каааааааааааакви :D

Подели на овим сајтовима

E sad razmišljam da batalim škole osnujem neku sektu i da uživam od donacija vernika. Samo razmišljam da li da idem na foru vanzemaljaca ili da se nadovežem na Bibliju .mislise.

facenew22222222  Zaboravio si temu reinkarnacije, a imaš i kombinacije. 

Fale ti glavne religije.  0409_feel  

The only normal people you know are the ones you don’t know very well.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

k98avb.jpg

AJMiller, programer po zanimanju, nam dolazi iz Australije i tvrdi da je reinkarnacija Xrista. Sin Boziji.  Seca se svega sto je bilo pre 2000 godina. Ucenja, stradanja, vaskrsenja... AJ ima veliki broj poklonika i donatora ne samo iz Australije. Mnogi su ostavili poslove i karijeru da bi bili sa njim.

AJ ima svoj pokret Bozija Istina i ucenje mu se zasniva na tome da svet mora da uci. Njegova pomocnica je Mary Lak koja tvrdi da je reinkarnacija Bogorodice. 

http://newsworldtoday.blogspot.no/2013/05/strewth-almighty-british-woman-joins.html

Sledeci je Moses Hlongwane i dolazi nam iz Juzne Afrike. Tvrdi da je ``otelotvoreni Hristos``. Boraveci 22 godine u pustinji , kaze da je pobedio satanu i da nece nikada umreti. Sada se sprema da pocne sa vaskrsavanjem mrtvih i isceljivanjima slepih. 

Vec je skupio mnogobrojne vernike koji mu zdusno poklanjaju sve sto imaju. 

Link za upoznavanje sa Juznoafrickim Isusom :  http://www.christianpost.com/news/south-african-man-claims-he-is-jesus-christ-believes-he-is-immortal-97435/

Подели на овим сајтовима

Bili bi dobri za kviskoteku :D

Osoba br. 1: JA sam najnarcisoidniji covek na svetu

Osoba br. 2: JA sam najnarcisoidniji covek na svetu

Osoba br. 3: JA sam najnarcisoidniji covek na svetu

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Na zalost, jevreji vide Hristosa bas kao sto mi gledamo ove prevarante. Nekako ta gorka cinjenica me je sprecila da se podsmehnem bilo kome od njih. Svi ti lazni Hristosi su smesni u odnosu na onog koji ce uspeti cak i jevreje da prevari u poslednja vremena.

Подели на овим сајтовима

Не знам. Само немци на годишњем одмору носе чарапе на сандале, то је све што могу са сигурношчу да тврдим.

i u Sibiru se tako nosi.

"Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!"
soliver_mouseover.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...