Ignjatije Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 О чему се ту заправо ради ? Кирлијанов лист Биљана је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Metod elektrofotografije koji su razvili ruski istraživači Semjon i Valentina Kirlijan (Semyon i Valentina Kirlian)* 1939. i kasnije, koji podrazumeva stavljanje nekog predmeta između dve oscilatorske ploče, od kojih je jedna osetljiva na svetlost i propuštanje struje visoke voltaže. Ovaj metod dao je izvanredne slike koje su pokazivale obojeno energetsko "isparenje" iz organskih predmeta. Kada je ovaj fenomen prvi put publikovan, entuzijasti su izjavili da su Kirlianovi uspeli da fotografišu ljudsku AURU, ali su skeptici požurili da istaknu da se ti efekti mogu pripisati vlažnosti ili sasvim normalnim električnim artefaktima fotografskog procesa. Naknadni pokušaji da se ponovi Kirlianov rad ne rešavaju problem tumačenja ovog fenomena. Iako preovladava skeptički pogled, on ne može da da zadovoljavajuće objašnjenje činjenice da se intenzitet "emanacija" koje se jasno pojavljuju na Kirlianovim fotografijama povezuje sa fizičkim stanjem subjekta. Na primer, fotografije jagodica na prstima umornog čoveka pokazuju naglu i izuzetnu promenu kad on popije jednu votku, a slike jagodica iscelitelja i pacijenta pre, u toku i posle isceliteljskog tretmana - "polaganja ruku" - izgleda da pokazuju da se odvija neki proces razmene energije. Dalje, primećena je podudarnost između tačaka na telu koje očito najintenzivnije "izbacuju" energiju i tačaka i meridijana u kineskoj AKUPUNKTURI6. Pojava ove jednakosti sugeriše to da "Kirlijanov efekat" nije samo artefaktan. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Na primer, fotografije jagodica na prstima umornog čoveka pokazuju naglu i izuzetnu promenu kad on popije jednu votku, a slike jagodica iscelitelja i pacijenta pre, u toku i posle isceliteljskog tretmana - "polaganja ruku" - izgleda da pokazuju da se odvija neki proces razmene energije. Dalje, primećena je podudarnost između tačaka na telu koje očito najintenzivnije "izbacuju" energiju i tačaka i meridijana u kineskoj AKUPUNKTURI6. Pojava ove jednakosti sugeriše to da "Kirlijanov efekat" nije samo artefaktan. Занима ме какво је научно објашњење тих појава, ако неко зна ? Као млађи, док сам се бавио езотеријом и окултизмом, озбиљно сам размишљао да направим те фотографије, па да видим и своју ауру Често се користи као доказ за постојање ауре, енергеских поља, чакри... Зато ме и занима о чему се ту стварно ради. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Zaista ne znam vise od ovog. Nadam se da ce ti se javiti neko sa odgovorom koji ti je potreban. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Zaista ne znam vise od ovog. Nadam se da ce ti se javiti neko sa odgovorom koji ti je potreban. Хвала на одговору који си поставила. Описано је главно. И ја се надам да ће се јавити неко ко зна како заиста функционише то снимање. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 Зар нико нема објашњења ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 Како рече Хамлет: "Има много ствари на небу и земљи о којима ваша мудрост и не сања, мој Хорацио." „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 Jaci efekat je kad propustis laserski snop kroz kristal kvarca, to je trip, snop se rasprsi u cestice koje kao da lebde u 3D, mora uzivo da se vidi Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука