Тања1 Написано Јануар 15, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2017 Неко други воли штрикање. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 Занимљив је и детаљ рада за блузу или хаљину са ове креације. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 Модерни су кукичани цветићи... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 Ово вреди видети. Аутентични ручни радови примењене уметности, који су заиста врх.Не зна се код нас о руској моди, која је ако не најбоља, а оно сигурно светски врх. По мени је најбоља. У овим клиповима су коришћени мотиви ирске чипке. Нажалост код нас се не цене ни наши ручни радови.Фолклор. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 Ове хладне дане сам искористила да плетем шалове и капе.Једноставне.Али топле. Све што ми треба од науке,нашла сам на интернету. Кажу да стрес ублажава и отклања неко рукодеље.Мени толико прија. Моја мајка је иначе завршила средњу школу у којој се учило плетење,хеклање,шивење,домаћинство. Била је јако талентована и волела је изнад свега да то ради. Тек сада разумем колико је лепо и душекорисно плетење,и остало. Ја нисам била заинтересована у младости за те радове. Можда зато што је она стално то радила. Али нисам ни имала ту ''петљу''. Тек сада разумем тај слоган. За ту ''петљу'', треба љубави. Када се почне од детињства са учењем може се далеко догурати. Јер читав живот тада добија друкчији појам и склоп. Добијате сигурност у себе, лепоту изражавања, маштовитост, ако је присутна, нараста. И испуњавамо Христову заповест да умножавамо своје таленте. Тања1, Лидија Миленковић, Војвода7 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 пре 6 часа, мирођија рече Ове хладне дане сам искористила да плетем шалове и капе.Једноставне.Али топле. Све што ми треба од науке,нашла сам на интернету. Кажу да стрес ублажава и отклања неко рукодеље.Мени толико прија. Моја мајка је иначе завршила средњу школу у којој се учило плетење,хеклање,шивење,домаћинство. Била је јако талентована и волела је изнад свега да то ради. Тек сада разумем колико је лепо и душекорисно плетење,и остало. Ја нисам била заинтересована у младости за те радове. Можда зато што је она стално то радила. Али нисам ни имала ту ''петљу''. Тек сада разумем тај слоган. За ту ''петљу'', треба љубави. Када се почне од детињства са учењем може се далеко догурати. Јер читав живот тада добија друкчији појам и склоп. Добијате сигурност у себе, лепоту изражавања, маштовитост, ако је присутна, нараста. И испуњавамо Христову заповест да умножавамо своје таленте. Danas sam ceo dan provela na Pinterest -svetskom katalogu ideja, besplatan sajt koji zahteva registraciju za koriscenje (setih se ove teme, rekoh, da vidim sto se radi na Pouke, vidim je u vrhu foruma)…korisnici mogu da postave, sacuvaju pins i drugi medijski sadrzaj (na primer, video), kroz kolekcije...napravila sam Weaving pinboards, sada imam svoju personalizovanu medij plaformu (ima jako puno korisnog sadrzaja, instrukcija)…i dalje pretrazujem sadrzaj…pin je slika koja je ili postavljena ili povezana sa sajtom…krajnji rezultat je mogu imati sve na taj boards, umesto da crpim iz mnogo izvora sirom Interneta. Dobro si napisala. Jos smo mladi i čuće se za nas. (; Ne mogu da podesim cirilicu zbog ogranicenja na kompjuteru (nisam doma). Da se i momci sa Pouka prikljuce temi, edukativnom, odnosno stvaralackom radu (; Pinterest мирођија је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivana626 Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 Ево једне моје рукотворине. Иначе направила сам и блогић са упутством како се прави... мирођија and Војвода7 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука