Гости Guest ага пије млеко Написано Децембар 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 ......двојица ултра-тврдих протестаната из дружења са мном постали ортодоксни.... klapklap Слава Господу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Децембар 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 ......??????? ?????-?????? ???????????? ?? ??????? ?? ???? ??????? ??????????.... 0203_cool ????? ???????. ??????? ?? ???????????!!!! klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Децембар 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 ...многи ултра-ортодоксни остали православни (ал без "ултра"!) 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Децембар 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=251660515618 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Децембар 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 Mislim da je glupo pisati o svojim doprinosima bilo kome i bilo cemu, jer se to protivi upravo pravoslavnom ucenju. ? ?? ???????? ???????? ?? ?????? ?? ???? ?????? ????????? 0913_sport ????, ????? ?? ??? ?? ???? ?????????, ?? ?? ?????, ??? ???? ??? ?????? ???????? ?????. ???? ?? ???? ?????????? ?????? ?? ??????????? ? ?????? ?????? ????, ?? ?? ??????? ?? ???? ????? ???? ?? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 Не знам да се могу нечим похвалити али ми је драго да има оних који су учинили нешто конкретно...поготову они који нису клир... 0913_sport My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 Неколицину пријатеља који се никад нису исповедали или причешћивали сам охрабрио и мало посаветовао колико умем и они су после почели да практикују црквени живот, и тако моји пријатељи кад их нешто занима а нису баш црквени, они прво мене испитају, доста књига сам разделио, то је од прилике најзначајније мисионарско дело у коме сам ја учествовао, да нецрквеним и слабо упућенм хришћанима предочим основне истине наше свете вере и то највише младима јер знају да сам као и они битанга а и опет знају да сам хришћански залуђеник па имају поверења и слободу да ме питају за свашта. Још увек немам позитивног искуства са некрштенима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 Приметила сам да неке особе које проведу дуже време у мом окружењу и виде да се ја трудим, крену и саме да се труде,па ме често брзо и лако превазиђу, мада видим често из неке трке и такмичења, али нека добро је и тако за почетак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 Мој допринос је у томе што пазим да ја ненаучен не будем учитељ другима тј. да не тврдим оно у шта нисам сигуран 0104_cheesy А овако ако шта могу некоме помоћи у животу ту сам увијек, читам доста и посуђујем књиге другима па је и то неки допринос 0913_sport У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 А тек сада видјех да се ова тема односи на православље у Србији 0442_feel Па има нас православаца и ван Србије, можда да се промијени назив теме 0913_sport У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 Хе хе,зависи докле подразумијеваш Србију 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 ? ???? ?? ?? ????? , ?????? ?? ?? ?? ????????? ? ???????? ?? ???? ?? ?? ???? ?? ????? , ???? ??? ????? ?? ?? ????:" ?? ?? ????? ????? ?????? ???? ? ??? ??? ?????? ? ??? ????? , ??? ??????!" ?????, ???? ????? ?? ????? ?????????( ????????? ?? ?????? ?? ????), ??? ?? ?????????. ????, ??????, ????? ??? ??????????? ?????????! ????? , ????? ??? ??. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 ?? ??,?????? ????? ?????????????? ?????? 0104_cheesy 0913_sport 0442_feel?? ???? ???? ?? ?????? ?? ?????, ????? ??? ???? ????? ?????? ??????????? ? ??? ?? ?? ?????? ? ??? https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 Ма знаш ону:Србија до Токија преко Милвокија 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 ??? ???????? ?? ? ???? ??? ????? ?? ?? ???????? ?? ????? ?????? ??????? ??. ?? ?? ?????? ??? ? ??? ????? ??????? 0104_cheesy ? ????? ??? ??? ???? ?????? ?????? ? ?????? ?? ??? ??????, ????? ????? ? ????????? ????? ??????? ?? ?? ? ?? ???? ???????? 0913_sport ?? (????) ??? ?? ???? ???? ?????? ?? ??? ????? ????? ?? ??????, ?? ?????? ?? ?? ?? ???? ?????? ??? ????????? ?????? ,????? ??? ? ????? ,?? ?? ??? ??????? ?????? ?????? ? ???????????? ???? ?????? ? ???? ???? ? ?? ?????? ????????? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука