Jump to content

Мој конкретан допринос демаргинализацији православља у Срба.

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Одговори 32
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Mislim da je glupo pisati o svojim doprinosima bilo kome i bilo cemu, jer se to protivi upravo pravoslavnom ucenju.

? ?? ???????? ???????? ?? ?????? ?? ???? ?????? ????????? 0913_sport

????, ????? ?? ??? ?? ???? ?????????, ?? ?? ?????, ??? ???? ??? ?????? ???????? ?????. ???? ?? ???? ?????????? ?????? ?? ??????????? ? ?????? ?????? ????, ?? ?? ??????? ?? ???? ????? ???? ?? ????.

Подели на овим сајтовима

Не знам да се могу нечим похвалити али ми је драго да има оних који су учинили нешто конкретно...поготову они који нису клир... 0913_sport

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

Неколицину пријатеља који се никад нису исповедали или причешћивали сам охрабрио и мало посаветовао колико умем и они су после почели да практикују црквени живот, и тако моји пријатељи кад их нешто занима а нису баш црквени, они прво мене испитају, доста књига сам разделио, то је од прилике најзначајније мисионарско дело у коме сам ја учествовао, да нецрквеним и слабо упућенм хришћанима предочим основне истине наше свете вере и то највише младима јер знају да сам као и они битанга а и опет знају да сам хришћански залуђеник па имају поверења и слободу да ме питају за свашта. Још увек немам позитивног искуства са некрштенима.

Подели на овим сајтовима

Приметила сам да неке особе које проведу дуже време у мом окружењу и виде да се ја

трудим, крену и саме да се труде,па ме често брзо и лако превазиђу,

мада видим често из неке трке и такмичења, али нека добро је и тако за почетак.

Подели на овим сајтовима

Мој допринос је у томе што пазим да ја ненаучен не будем учитељ другима тј. да не тврдим оно у шта нисам сигуран  0104_cheesy А овако ако шта могу некоме помоћи у животу ту сам увијек, читам доста и посуђујем књиге другима па је и то неки допринос  0913_sport

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

А тек сада видјех да се ова тема односи на православље у Србији  0442_feel Па има нас православаца и ван Србије, можда да се промијени назив теме  0913_sport

Подели на овим сајтовима

? ???? ?? ?? ????? , ?????? ?? ?? ?? ????????? ? ???????? ?? ???? ?? ?? ???? ?? ????? , ???? ??? ????? ?? ?? ????:" ?? ?? ????? ????? ?????? ???? ? ??? ??? ?????? ? ??? ????? , ??? ??????!"

?????, ???? ????? ?? ????? ?????????( ????????? ?? ?????? ?? ????), ??? ?? ?????????. ????, ??????, ????? ??? ??????????? ?????????!

????? , ????? ??? ??.

Подели на овим сајтовима

?? ??,?????? ????? ?????????????? ??????  0104_cheesy

0913_sport 0442_feel

?? ???? ???? ?? ?????? ?? ?????, ????? ??? ???? ????? ?????? ??????????? ? ??? ?? ?? ?????? ? ???  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif

Подели на овим сајтовима

??? ???????? ?? ? ???? ??? ????? ?? ?? ???????? ?? ????? ?????? ??????? ??. ?? ?? ?????? ??? ? ??? ????? ???????  0104_cheesy ? ????? ??? ??? ???? ?????? ?????? ? ?????? ?? ??? ??????, ????? ????? ? ????????? ????? ??????? ?? ?? ? ?? ???? ????????  0913_sport

?? (????) ??? ?? ???? ???? ?????? ?? ??? ????? ????? ?? ??????, ?? ?????? ?? ?? ?? ???? ?????? ??? ????????? ?????? ,????? ??? ? ????? ,?? ?? ??? ??????? ?????? ?????? ? ???????????? ???? ?????? ? ???? ???? ? ?? ?????? ????????? ????.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...