коЖељ њацИ Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 04 јун 2013 Вести Након што је Форбс Ангелу Меркел прогласио најмоћнијом женом на свету, нови немири се планирају против банкарских елита. БНД сматра да иза немира са пустим активистима стоји Отворено друштво америчког филантропа Џорџа Сороша, који је јавно рекао Меркеловој да је лудача и да је од ЕУ створила економски хаос.Џорџ Сорош јавни је противник мера штедње. Контроверзни Сорош који се сматра једним од најмоћнијих масона, филантропа заједно са 100 најбогатијих Американаца је тражио оставку Меркелове. Једина жена која му се јавно супроставила управо је Ангела Меркел коју је оптуживао за сиромаштво и скорашњи хаос ЕУ. “Ја сам је створио и ја ћу је уништити, она није нормална, узроковала је светску кризу. Не може једна таква особа бити на челу ЕУ!” Речи Сороса одвиле су се на терену Франкфурта и Берлина, наводно тек почињу. Рат почиње са “извора реке”. Сорош се брани да нема никакав утицај на немире, и да се боји да су они тек почетак суицида Меркелове.http://www.vidovdan.org/index.php?option=com_content&view=article&id=45164:2013-06-04-19-49-11&catid=48:vesti&Itemid=103 Драган Мирило and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Еве га један честит Маџар ! zuti car, Grizzly Adams, μαρὰν ἀθά and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 .smesko. Мислите да ће га Меркелова послушати и одрећи се евра? Само Немци имају корист од евра! Можда и буде последњи секуларни медвед којег ћемо видети од двехиљадите...а онда најдубљи мрак...па примарно тржиште за три године...а онда двадесете...па велика гробарска фешта...осамдесете...поново двехиљадита...али са дупло насељеном планетом...историја ће се можда поновити...мада има показатеља да ће Немачка бити прва која ће напустити евро...да се Сорош игра са више валута. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Па он се тако обогатио, нормално да му не одговара да неко води колико-толико разумну монетарну и фискалну политику. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Па он се тако обогатио, нормално да му не одговара да неко води колико-толико разумну монетарну и фискалну политику. Можете ли да ми објасните ово, захтев да се уведу еврообвезнице или да се напусти еврозона. Шта би то значило (ако би Немачка напустила евро) за ЕУ ако би се увеле еврообвезнице? Разумем да би евро пао...даље не разумем... начин на који спашава ЕУ од кризе. Алтернатива да Немачка повуче евро и поново уведе немачку марку? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Не знам, слабо се разумем у ту икономију, али нешто мним да те мере штедње и нису право решење, можда чак и погрешно решење... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 @Dragi Значи, ако би чланице ЕУ имале заједнички дуг, претње банкротом би нестале...дуг би био одржив, и Европа би могла да избегне претећу депресију? Значи, Немачка стоји на путу да "задужене земље" побегну од својих мука? Значи, и даље не разумем потпуно шта се овде има у виду. Можете ли ово да ми преведете на народни језик...шта би Србија добила уласком у ЕУ? имајући у виду све ово. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Хвала @Dragi. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Сорош олош Драган Мирило and SHADOWS OF THE LIGHT је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 (измењено) Soros je najobicni trzisno-spekulativni olos....jevrejska posla..... Измењено Јун 5, 2013 од Иван Цветковић Пријатељу, омашио си форум! Није ти ово место за анти-семитизам. Последња опомена пред бановање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 jevrejska posla. Сад си готов. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Сад си готов. I Isus je gotov..... greengrin Znam tvoja dela, i nevolju i siromaštvo (ali si bogat), i hule onih koji govore da su Jevreji a nisu, nego zbornica sotonina Evo dajem one iz zbornice sotonine koji govore da su Jevreji i nisu, nego lažu; Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 5, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 @@SHADOWS OF THE LIGHT, Још један овакав излет и вечити бан са ЖРУ-а. Не требају нам нацоши на форуму. Админ Иван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 A da sam napisao nemacka posla, japanska posla, srpska posla ne bi bilo problema? .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Можете ли да ми објасните ово, захтев да се уведу еврообвезнице или да се напусти еврозона. Шта би то значило (ако би Немачка напустила евро) за ЕУ ако би се увеле еврообвезнице? Разумем да би евро пао...даље не разумем... начин на који спашава ЕУ од кризе. Алтернатива да Немачка повуче евро и поново уведе немачку марку? Поједностављено, своди се на то да чланице ЕУ које су трошиле преко својих могућности (Грчка, Италија, Шпанија...) и упале у кризу сада покушавају да "поделе" дуг, тј. да се извуку на рачун јачих ЕУ економија (тј. Немачке). То у суштини не "спасава" ЕУ од кризе, само је шири на све чланице и продужава. Kао да се ја задужим преко мере и не могу да вратим, а онда тражим од комшилука да сви заједно враћамо јер је тако "добро за нас, да изађемо из кризе"... Нико нормалан не би на тако нешто пристао, па вероватно неће ни Немачка. Постоји и алтернатива да се PIGS дозову у памет и среде своје двориште. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука