Putnik Namernik Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Имам жељу да купим неколико ДВД-ева са православном тематиком. На интернету сам наишао на ДВД зван ИКОН www.ikona.eparhijaniska.rs Па бих волео да упитам да ли има још оваквих ДВД-ева да се купи у Србији и где. Посебно би ме интересовали ДВД-еви са преводом на енглески. Благодарим на помоћи! пс. Извињавам се администрацији ако сам поставио тему на погрешном делу форума. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 2, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Требају ти православни Двд-еви на енглеском језику? Да ли сам добро разумео? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Putnik Namernik Написано Јун 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Може и на српском и на енглеском...Ове на енглеском могу купити и овде у иностранству, него не интересује шта се може наћи у продавницама у Србији... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука