grigorije22 Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Blažo Grković (48), iz sela Vrba kod Gacka, golim rukama udavio je medveda koji ga je napao dok je čuvao ovce juče oko 17 sati na livadi ispod planine Volujak. Grković je sa teškim povredama po celom telu prebačen u Klinički centar u Foči i nalazi se van životne opasnosti. Zubi medveda zarili su mu se kroz kosti ruku i nogu, a glava, srećom, nije povređena, preneo je portal “Moja Hercegovina”. Grković je izjavio da se oseća dobro i da je tek sada svestan šta se dogodilo. On nije mogao da kaže koliko je trajala njegova borba s medvedom. Kako je naveo, dok je sedeo pored ovaca, veliki medved je utrčao u stado i pošao ka njemu. Grković je u džepu imao malu sekiru, ali mu je zver izbila iz ruke. Poznat u svom kraju po neustrašivosti, Grković je uspeo da savlada medveda, iako ni sam ne zna kako. -U jednom trenutku jedna ruka mi je bila u medvedovim šapama, a drugom sam ga držao za grkljan dok nije pao – ispričao je on. Nakon što je udavio medveda, Grković je uspeo da pozove svog rođaka, koji je pozvao hitnu pomoć. Grkovićeva supruga Mira rekla je da Blažo može da se kreće, ali da ruke ne može najbolje da pomera.-Sva njegova roba je bila krvava, a na njoj su se nalazili komadi mesa. Znala sam da je hrabar, ali ne i da je snažniji od medveda – ispričala je Mira, dodajući da će rane zarasti i da je najvažnije da je njen muž živ. Grkovići kažu da je medved prethodnog dana ušao u selo i iz tora odneo jagnje i ovcu. Okolni stanovnici u šali kažu da će se svi medvedi iz hercegovačkih šuma odseliti nakon ovog slučaja u strahu za svoju bezbednost. http://www.blic.rs/Vesti/Svet/384464/Hercegovac-golim-rukama-zadavio-medveda Ignjatije, Таша, Dragi and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Grkovic, samo mu ime kaze, specijalac za grkljane Zadao je domaci svim fajterima na planeti миркан, Crveni Baron, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Svaka čast čoveku na hrabrosti i hvala Bogu što je ostao čitav. Što ti je BIH čudna zemlja... Лидија Миленковић and Таша је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Meni nesto izgleda da je ovaj hercegovac itekako prekoracio nuznu samoodbranu... Пг, Таша, Лидија Миленковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Meni nesto izgleda da je ovaj hercegovac itekako prekoracio nuznu samoodbranu... Sada kad se oglasi drustvo za zastitu zivotinja .... gore ce mu bit' no s' medjedom sto je bilo. florenntina је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Medved nije čovek. Nećeš valjda čoveka da staviš na ražanj k'o prase..? Zavisi koliko smo gladni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Meni nesto izgleda da je ovaj hercegovac itekako prekoracio nuznu samoodbranu... Zar nije u pritvoru? Баба, Tristatri and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Mislim da bi Elvir Burazerovic imao sta da kaze na ovu temu... Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Ko je veci, medved ili taj koji ga je udavio? Ko ima vise kila ... i sta je vrednije, ovca ili medved? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Ovom hercegovcu da obezbede stan u BGD i da jave lopovima da ima puno para u slamarici po da navale da obijaju nocu .... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Зар није међед заштићена сорта? Кажњиво је убити међеда, то је угрожена врста, не баш као бели међед али и мрки је под законом. Ваљда се зна да од кад је дошла ова укопација и животиње су под законом. Херцеговац је требо међеда у џак па на суд а не вако варварски са њим да се обрачунава. verum est in beer, Ignjatije, Иван ♪♫ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Okolni stanovnici u šali kažu da će se svi medvedi iz hercegovačkih šuma odseliti nakon ovog slučaja u strahu za svoju bezbednost. Већ видим светске медије како преносе ову вест: Док се шетао по планини тражећи нешто да се прехрани, законом заштићени медвед те и те врсте (на латинском), нападнут је од стране једног крволочног србина. У дивљачком нападу на законом заштићену животињу крволочни србин голим рукама задавио своју жртву. Остали заштићени медведи плаше се за свој живот и беже са ове територије. Ово је очигледан пример етничког чишћења територије! Међународна заједница мора да реагује док ствари нису измакле контроли. verum est in beer, Mилена КШ, Баба and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 valjda milionce je kazna za ubistvo medveda. http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Судећи по коментарима очекивати је да неко из државног врха упути званично извињење за учињено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Dragi na srpskom se kaze chek, a vidis sad mi opet pade na pamet kako je srpski mocan jezik, chek od chekati Dragi је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука