Gandalf Sivi Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Online škola ikonopisa Imam jednu ideju. Sa obzirom da su Crkvi potrebni ikonopisci bilo bi lijepo kada bi se na forumu organizovala online škola ikonopisakoja bi bila ustrojena kao skola pojanja. Npr. Ikonopisac bi mogao da snimi par časova sa nekim osnovnim stvarima, koje bi učenicima ( članovima foruma koji su zainteresovani za ikonopis) pomoglo da naprave prve korake u ikonopisu, Šta mislite o ovome? Milan023, gandalf, Олимп and 15 осталих је реаговао/ла на ово 18 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Ма тешко ће то бити, али идеја је супер! Ето, могли би покушати! Имам много вјежби па би их могла фотографисати и поставити овдје! Е сад, зашто мислим да ће бити тешко, зато што је то без доброг мајстора иконописа скоро па немогуће! То знам јер се и сама патим с тим! Има на јутубу и видео снимака иконописа, али све је то онако........за неке основе и то не баш квалитетне, него онако за своју душу keka је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Мај 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Ето, могли би покушати Možemo pokušati, pa ako ne urodi plodom, nikom ništa Mada mislim da bi se osnove mogle dosta dobro savladati na ovaj način. Kasnije ko želi da se usavršava, Bog je dao, ima namastira u kojima imaju ikonopisačke radionice pa neka ide tamo na dalju obuku... Имам много вјежби па би их могла фотографисати и поставити овдје! To bi zaista bilo lijepo. Има на јутубу и видео снимака иконописа, али све је то онако........за неке основе и то не баш квалитетне, него онако за своју душу Da ja sam pokušao da učim gledajući te snimke, ali nikakve koristi od toga. Biljana, Vi ste ikonopisac? Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Odlican predlog! .mense. "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Biljana, Vi ste ikonopisac? Као прво, немој да ме персираш.......биће Као друго; какав црни иконописац..............................далеко сам ја још од тога, али учим школе YOKA је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Мај 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Као прво, немој да ме персираш.......биће Као друго; какав црни иконописац..............................далеко сам ја још од тога, али учим школе Nisi znači još, al ćeš biti. Tako da nam ti možeš pomoći, bar da naučimo osnovne korake Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 bar da naučimo osnovne korake Па да почнемо, корак први; -ни под разно немојте слушати оно шта вам ја кажем....................гарант није добро :10900: Мало се и шалим, али и озбиљно мислим! Како сам рекла, могу поставити вјежбе и дати савјет, али све преко тога нити знам нити могу нити се усудим! Није то једноставно и тражи много одговорности! Зато сам рекла да би ово могло бити од користи, али без школице ич Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Мај 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 могу поставити вјежбе и дати савјет To i očekujemo :) keka and Душка је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Čekamo Biljčicu! YOKA је реаговао/ла на ово 1 "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Ево за ове моје другаре што хоће да уче о иконопису! Ово вам можда дјелује блесаво, али заиста се овако и од ових вјежбица почиње! Битно је да у континуитету цртате! Скоро па непрекидно! Плутон, Олимп, Срђан Ранђеловић and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 keka, nana, Silence and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 nana, Silence , Срђан Ранђеловић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Веома занимљиво! Одма` добијем жељу да пробам... Велико Вам хвала госпођо Биљана! keka, Crveni Baron and Биљана је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 keka, Олимп, Тања1 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Веома занимљиво! Одма` добијем жељу да пробам... Само напријед! И искрено, није тешко! Само је битна љубав и рад! Резултат неће изостати! Велико Вам хвала госпођо Биљана! А о овом персирању и овом прозивању "госпођо" и то.................. ћемо поричати Хахахааааааххахахаха..........шалим се Звоне! Grizzly Adams and keka је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука