Jump to content

Која је то књига вашег живота ? (осим Библије,наравно)

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

misliio sam na original rokera s moravu...al ok...neću da gundjam...ja ni ovo nisam našo... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

??. ? ???? ????? ?? ???????? ????????. ??? ?????? ????? ??????????.

ja volim dostojevskog al ovo mi je..... ?udno za njega...ali ŽENSKASTO

nije ni ?udo da mu je to prva knjiga....karadjordje...treba da po?neš od kraja....pogrešno to radiš,sinko 8084.gif 0110_hahaha klapklap 0110_hahaha

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Следећи пут нечији цитат у потпису-бан
Подели на овим сајтовима

da pomešao sam...bedni....bele..... klapklap

bele no?i je kad se platonski tripuje a bedni ljudi je kad živi u onom iznajmljenom stanu nešto....

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

??????? ???????.......??????? ????!   :drugarstvo:

da, to je uvek govorio 0442_feel

Ma sva zitija su fenomenalna, imaju na svetosavlju, ne znam dal citate....al ono su fantasticna...mene najvise odusevljavaju tkz"cudaci" koji celog zivota spavaju na jednoJ  stRani,ne silaze sa solpa po 50 godina...al daleko najaci utisak je na mene ostavilo zitije  Makarija Egipatskog od ovih sto sam procitao

:cheesy2:  Vaskrse 0102_laugh

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

??????? ???????.......??????? ????!   0102_laugh

da, to je uvek govorio 0442_feel

Ma sva zitija su fenomenalna, imaju na svetosavlju, ne znam dal citate....al ono su fantasticna...mene najvise odusevljavaju tkz"cudaci" koji celog zivota spavaju na jednoJ  stRani,ne silaze sa solpa po 50 godina...al daleko najaci utisak je na mene ostavilo zitije  Makarija Egipatskog od ovih sto sam procitao

0442_feel  Vaskrse :cheesy2:

????? ??????? ? ???????,???? ???????????  ?????? ?? ????????...

?????? ?? ???? ?????? ????... :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

??????? ???????.......??????? ????!   :cheesy2:

da, to je uvek govorio :)

0442_feel  Vaskrse 0442_feel

????? ??????? ? ???????,???? ???????????  ?????? ?? ????????...

?????? ?? ???? ?????? ????... 0102_laugh

I primeri :drugarstvo: 8084.gif 0202_238
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...