Зосима Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Можда би Ивица Дачић могао да уда ћерку за турчина,мисим за добробит и напредак Србије... 4chsmu1 Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Živela Srbija, živela Turska, živela BiH! Živela EU. Sve je to po Božijoj volji. Gospodi pomiluj. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Rasim vec potpisao protokol o ekonomskoj saradnji! Србија, БиХ и Турска потписале протокол о трговини Министри трговине и економије Србије, БиХ и Турске потписали су у Анкари Протокол о формирању тројног трговинског комитета три земље, јавља агенција Анадолија. http://www.frontal.rs/index.php?option=btg_novosti&catnovosti=8&idnovost=33280 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Можда би Ивица Дачић могао да уда ћерку за турчина,мисим за добробит и напредак Србије... 4chsmu1 .smeha. Ma mogao i bi on da se uda za nekog turcina ... sta bi mu falilo u nekom haremu ... Grizzly Adams, DYNABLASTER and Зосима је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Živela Srbija, živela Turska, živela BiH! Živela EU. Sve je to po Božijoj volji. Gospodi pomiluj. EMINA JAHOVIC PILE MOJE SPOT SIRBISTAN Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Kako nas vide braća turci... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука