Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 што су шарене карте клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 што су шарене карте :cheesy2: kao i mi sto smo sareni.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 што су шарене карте algabacaju kao i mi sto smo sareni.. slavabogu па лепота Божја је у разноврсности клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 што су шарене карте 0102_laugh kao i mi sto smo sareni.. 0102_laugh па лепота Божја је у разноврсности 0442_feel Јединство у различитости.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 што су шарене карте 0102_laugh kao i mi sto smo sareni.. 0102_laugh па лепота Божја је у разноврсности 0442_feel Јединство у различитости.... Tako je... .. hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 што су шарене карте 0102_laugh kao i mi sto smo sareni.. 0102_laugh па лепота Божја је у разноврсности 0442_feel Јединство у различитости.... Tako je... klapklap.. hvala :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука