Jump to content

Кратки анимирани филмови

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Супер је! Молим те, постави још оваквих ствари. Гледао сам пре неких 6-7 година, кратке анимиране филмове који су радили наши људи. Плакао сам од смеха. Али то не могу нигде да нађам. То је било са неког фестивала, Да ли ти то можда имаш?

Подели на овим сајтовима

????? ??! ????? ??, ??????? ??? ??????? ??????. ?????? ??? ??? ????? 6-7 ??????, ?????? ????????? ??????? ???? ?? ?????? ???? ????. ?????? ??? ?? ?????. ??? ?? ?? ???? ????? ?? ?????. ?? ?? ???? ?? ????? ?????????, ?? ?? ?? ?? ????? ?????

Kada bi bio malo precizniji, potrudio bih se da nadjem.Da znam odakle da krenem da trazim.

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Kada bi bio malo precizniji, potrudio bih se da nadjem.Da znam odakle da krenem da trazim.

Нажалост, не знам како се зове тај фестивал. Ради се о кратким филмовима домаћих аутора, углавном. Да нису сви били анимирани, било их је и играних. Сећам се једног анимираног где је узета песма Ј.Ј. Змаја- "Лептирићу шаренићу". Тај ми се баш допао и знам да сам се слатко насмејао гледајући га.
Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...