vinston Написано Мај 31, 2009 Пријави Подели Написано Мај 31, 2009 Geri's Game Opasno zabavan crtani dobrodosli Uzivajte.. Pixar - Geri's Game Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Мај 31, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 31, 2009 Супер је! Молим те, постави још оваквих ствари. Гледао сам пре неких 6-7 година, кратке анимиране филмове који су радили наши људи. Плакао сам од смеха. Али то не могу нигде да нађам. То је било са неког фестивала, Да ли ти то можда имаш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Надежда Написано Мај 31, 2009 Пријави Подели Написано Мај 31, 2009 Odlican dobrodosli Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Мај 31, 2009 Пријави Подели Написано Мај 31, 2009 odličan je Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Мај 31, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2009 Znao sam da ce vam se svideti dobrodosli evo josh jedan, zove se "one man band" Pixar's one man band Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Мај 31, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2009 ????? ??! ????? ??, ??????? ??? ??????? ??????. ?????? ??? ??? ????? 6-7 ??????, ?????? ????????? ??????? ???? ?? ?????? ???? ????. ?????? ??? ?? ?????. ??? ?? ?? ???? ????? ?? ?????. ?? ?? ???? ?? ????? ?????????, ?? ?? ?? ?? ????? ?????Kada bi bio malo precizniji, potrudio bih se da nadjem.Da znam odakle da krenem da trazim. Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Мај 31, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 31, 2009 Ово је исто врх... Чабсчабс... Pixar 09 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Мај 31, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 31, 2009 Kada bi bio malo precizniji, potrudio bih se da nadjem.Da znam odakle da krenem da trazim.Нажалост, не знам како се зове тај фестивал. Ради се о кратким филмовима домаћих аутора, углавном. Да нису сви били анимирани, било их је и играних. Сећам се једног анимираног где је узета песма Ј.Ј. Змаја- "Лептирићу шаренићу". Тај ми се баш допао и знам да сам се слатко насмејао гледајући га. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Мај 31, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 31, 2009 ...али не духовити За почетак Pixar, Delivery, Animation Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Мај 31, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 31, 2009 Па ово... Pixar Short - For the Birds Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Мај 31, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 31, 2009 Е, овај је стварно врх! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Мај 31, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2009 Evo neshto malo drugachije.. Separation Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 1, 2009 Пријави Подели Написано Јун 1, 2009 mislim da se festival zvao low-fi ako se ne varam ... Jack-Jack клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 1, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2009 ??? ?? ???? ???...????????... poklonAre you into karaoke :)odlichan filmic... Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лука Написано Јун 19, 2009 Пријави Подели Написано Јун 19, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука