igy81 Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Sta reći sa Perlmana? Jevrejsko dete paraplegicar, koji vazi za najboljeg violinstu svih vremena. Inace vecina najboljih muzicara pogotovo violinista su Jevreji. Henrik Šering, Perlman, Isak Štern... Perman poznat po svom neverovatnom tonu (koji mislim da potice od toga sto ceo zivot hoda "na rukama") i čarobnoj virtuoznosti. Svirao sam violinu pa to mogu tako da predpostavim... Da manje pricam ja a vise Perlman... SARASATE - ciganske melodije YOKA, Макрина and Таша је реаговао/ла на ово 3 "Bog spava u kamenu, diše u biljkama, sanja u životinjama, a budi se u čoveku." Angelus Silesius Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
igy81 Написано Мај 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Tchaikovsky Valse Scherzo op 23 YOKA је реаговао/ла на ово 1 "Bog spava u kamenu, diše u biljkama, sanja u životinjama, a budi se u čoveku." Angelus Silesius Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
igy81 Написано Мај 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 U muzickom svetu neverovatna kombinacija dva muzicara. Jedan koji svira violinu, a drugi koji svira i violinu i ovaj put violu, i koji ima neverovatnu transformaciju sa jednog na drugi instrument. Itzhak Perlman & Pinchas Zukerman - Handel Halvorsen Passacaglia kad su bili mladji i strastveniji. Isto delo. YOKA је реаговао/ла на ово 1 "Bog spava u kamenu, diše u biljkama, sanja u životinjama, a budi se u čoveku." Angelus Silesius Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Изузетан је.Будући телесно ограничен,потпуно је излио себе кроз руке Један од најбољих виолиниста свих времена. YOKA је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Бог узме једно али ти да много тога другога heaven Макрина је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Бог узме једно али ти да много тога другога heaven О,да!!! Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука