Jump to content

NIJE ČLAN PARTIJE: Čuvar koza u Srbiji, lekar u Nemačkoj!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Isao ja davnih dana da dogovrim prodaju neke prehrambene robe jednom preduzecu u BG-u i tako...cekam ja da direktor zavrsi sastanak a cujem sta pricaju jer nisu dobro zatvorili vrata ...i pita direktor "stranku"  je li odsluzio vojsku na sta stranka odgovara potvrdno , zatim ga pita sta je zavrsio na sta stranka odgovara da je diplomirala industrijsku hemiju i poslednje pitnje je bilo j.bes li sta i na to pitanje nije bilo dogovora . Rece njemu diretor na kraju pozdravi oca ili strica sta li bese  i javi se u ponedeljak u kardovsko . Ja i danas ne shvatam sta neko ko je zavrsio industrijsku hemiju ima da radi u preduzecu koje se bavi ugostiteljstvom i trgovinom prehrambenim proizvodima .

Inace u Srbiji je sjajno , svi imaju posao i rade za po 1000 evra , pravna drzava funkcionise besprekorno , svi zasticeni i sva prava obezbedjena  ko iz Srbije ode samo je na gubitku . Posao dobijas samo ako nemas vezu i nisi u stranci i naravno , najvaznije da znas svoj posao . Nema ni gladnih , ni obespravljenih , ni nezapslenih , ni siromasnih , ma raj na zemlji bre . A one koji se busaju u grudi i pricaju kako nikada ne bi ovo ili ono , ne dao vam Bog da budete u situaciji da to dokazjuete

.smesko. Да се оном продали веру за вечеру дода и за доручак и ручак.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Jedina sitnica je sto je prodao veru za veceru ali nema veze, sada ima da jede cokoladu svaki dan! .smesko.

Zemunac,ovaj momak je "po tvom i vidim nekolicine vas-mišljenju"prodao veru za večeru(možda),ali to tebi nedaje pravo da prodaješ nešto drugo za bubrege.Nije nas sve Bog pogledao(tako bar vi Beogradski,Zemunski...varoški srbi)kao tebe i sl. tebi,pa vam dao da branite Srbiju od srba koji ne misle kao vi i ne žive kao vi na račun one druge seljoberske Srbije.Lako je pametovati odatle i tako kao vi.

Подели на овим сајтовима

.smesko. Мало хумора (ко не разуме слика говори)

Страни доктори и домаћи асистенти - кажу (надајмо се да ће бити неко  кога разумемо)

Published on Mar 6, 2013

Страни доктори:

http://www.youtube.com/watch?v=OTrSktZf3VQ

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Zemunac,ovaj momak je "po tvom i vidim nekolicine vas-mišljenju"prodao veru za večeru(možda),ali to tebi nedaje pravo da prodaješ nešto drugo za bubrege.Nije nas sve Bog pogledao(tako bar vi Beogradski,Zemunski...varoški srbi)kao tebe i sl. tebi,pa vam dao da branite Srbiju od srba koji ne misle kao vi i ne žive kao vi na račun one druge seljoberske Srbije.Lako je pametovati odatle i tako kao vi.

Znaci, ti odobravas da neko promeni veru zobg zbog siromastva? Ili mi se ucinilo? A sta bi sa onim "ko se mene odrekne u ovom rodu zlom i preljubotvornom, i ja cu se njega odreci pred andjelima nebesnim?"

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Znaci, ti odobravas da neko promeni veru zobg zbog siromastva? Ili mi se ucinilo? A sta bi sa onim "ko se mene odrekne u ovom rodu zlom i preljubotvornom, i ja cu se njega odreci pred andjelima nebesnim?"

Tesla,Pupin i mnogi drugi,pa čak i vladika Nikolaj su MORALI da odu svako iz svojih razloga i ne da se nisu odrekli vere i naroda,nego su bolje spoznali svoje korene i veru,a i taj ‚‚mnogovoljeni,verni"narod je počeo da ih voli i ceni tek kad su otišli(pošto su ih naravno u početku svi osuđivali i govorili da su prodali veru za večeru)

Подели на овим сајтовима

Vladika Nikolaj je učio,nemojte voleti neprijatlje svoje,to rade svetitelji,za početak volite prijatelje svoje ...

Dakle sve ide postepeno i tokom života se postiže...

Ovu državu i narod u njoj mogu da vole,vladika Nikolaj,otac Justin,patrijarh pavle i slični kalibri duhovnika,ja jednostavno nisam na tom nivo i jedva čekam kad ću da odem iz ove trule države...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...