Баба Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=66&t=16648 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 ЦИА "патриоте" су они који раде за неке службе западне директно или преко наших и који су у функцији провокатора и контроле националних снага. Они дођу међу патриоте и проспу неке парола и представе се као неки велики Срби, некакви непоколебљиви националисти, патриоте или православци. Они како сам рекао не морају да раде за америчке службе, чак тога и не морају бити свесни, али су у функцији тог пројекта. Они "ложе" Србе и убацују се у национални покрет. Они су већи радикали од Шешеља, већи православци од Патријарха, већи антиглобалисти од ..., већи русофили од.... и тако даље.Гледам неке људе који су познати по томе што су били либерали што су били западњаци што су били код ЂинЂића Лабуса или су добијали паре од Сороша и америчких фондова годинама сада наступају као велики патриоте - проглашавају за издајнике своје политичке противнике, они подстичу бунт, они хушкају и "ложе" Србе а при томе су на платном списку ко зна чијем. Неки од њих имају своје сајтове а живе у Америци, Канади, Немачкој и нападају оне које треба нападати и представљају се као заштитници српства и православља. Они заговарају бучне и привлачне идеје "они траже укидање војводине" они кажу "пошаљимо војску на Косово" или "окренимо се Русији потпуно" они проглашавају кога хоће за издајнике вере и отаџбине. Само пратите нечије биографије и токове новца, ко су ти људи, где су се школовали, од чега живе, ко их финансира, где су били коме су били саветници, шта су говорили пре десет година или више од тога. Добијете јако занимљиве резултате - тај и тај је радио дуго у америчким компанијама а сада је највећи националиста, други је био саветник највећих проданих душа у политици а сада су то часни и праведни људи, неки су добијали паре од фондова са запада годинама и сада су велики противници западне политике... Неки имају сајтове који су патриотски или откривају корупцију или су браниоци чистоте вере а питање је ко их финансира. Неки су запослени на америчким или западним универзитетима или имају новац из западних фондова а овде се представљају као највећи критичари западне политике овде. Ко је овде луд? Ми наивни Срби који им верујемо или ко. sinčasnog Ozrena, Crveni Baron and gago.m је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Ko je vlasnik Vaseljenske ?Prvo sam mislio da je to domaći alternativni srpski medij. Sad mislim da je to neki nemački tabloid na srpskom. Васељенску држи неки лик Теофиловић из Канаде из Торонта који ради негде на универзитету и који ложи наивне Србе као велики националиста. Он је закувавао између Цркве и Аремијеваца па чак напада и једне и друге преко свог аутора зилота. Крено је и у кампањау на Додика кад и проамерички медији у региону. Он може на пример написати да је неки политичар издајник лопов или нешто друго и нико му ништа не може сајт је у Канади а он је и као канадски грађанин заштићен од прогона као бели медвед. То је један од примера ложачких сајтова, но сад за кога они раде није лако рећи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Оно што је чудно је да се ми не распитујемо ко је ко, чији си ти мали, ко су ти родитељи, баба и деда, одакле си, с ким си одрасто ко те васпито, каке си школе изучио и које си вере и уверења. Оно што сам могао да видим је да су они који се појављују у патриотском блоку често сумљиви. Неки од њих нису Срби, већина није православна, неки нису крштени, неки јесу али су у сектама, масонима... неки раде за наше службе а неки за стране. Неки су убачени као кртице они симулирају српство као провокатори. Чим видите некога ко говори као велики Србин у јавности, као највећи патриота, који осуђује издају и лоповлук елите најстрашнијим речима замислите се мало - како он то може, кад поштеном Србину то не би допустили или би пак добио негде отказ или био на штети. Тако су ми за једног рекли, види он уопште и није Србин није ни православан, он је нека мешавина и убачен је из Америке у наше редове да се представи као велики патриота и да заводи народ на голеш планину. За другог су ми рекли он се представља као велики Србин и конзервативац а да заправо то и није, мислим јесте генетски Србин, да је био комунистички кадар који је прогонио Србе националисте осамдесетих и да је тада аванзовао у асистента а после у професора. Да је годинама био код Сороша и ДОС-а а да је сада као велики патриота. Није ни крштен и има неке јеретичке теорије о Христу и цркви. За трећег су ми рекли види он ти је деведесетих био "другосрбијанац" па сорошевац па код ДС па код Г17 и код Сороша а заправо га је створила војна служба. Но он ти је ипак наш, у поређењу са овим првим који је скроз убачен. Онда за четвртог ми кажу он је био удбашки новинар па онда је одрађивао многе па је радио за Тадића и Коштуницу па је цинко разне и био службин жиголо. Он је сада исто битан у патриотским круговима. За петог опет многи причају да је масон, да се школово у Енглеској и да иде често у њихову амбасаду, био је глобалиста сада је националиста. За шестог ми кажу он је увек био либерал и несрбин, био је код сороша, иде у америчку амбасаду и тако је добијао паре за разне књиге да објави, ради за Ђиласа и повезан је са Миловим људима. Сада исто тако важи за интелектуалног патриоту па и конзевативца у Срба. Па онда неки Срби из ових патриотских странака - рекли су ми знаш он и није Србин за једног, па овај је геј и видим то сви знају, па овај ради за Мила и Енглезе, па овај је педофил и манијак, па овај је наркоман и ради за неке службе, па овај ти је љотићевац и преко њих повезан са Енглезима, овај ти је секташ и масон, овај је чисти лопов и преварант, овај ти се лажно представља као па онда списак: Доктор, Србин, Јевреј, човек са ратничким ранама, интелектуалац, као црногорац или да није црногорац, као ко зна шта. Е за једног су ми рекли не знамо ни ко је ни шта је ни како му је право име ни ко су му родитељи ни која му је националност ни за кога све ради и са киме је повезан. Тај је мислим победио све друге - потпуно убачен човек у наше редове. Но сви они имају времена и имају новац да би се бавили патриотским пословима док обични Срби немају ни времена ни ресурса да се тиме баве. И тако један по један ређају се ликови оних који су били доушници служби, они који су интелектуални провокатори, хушкачи и ложачи наивних Срба, хохштаплери и преваранти, лажни Шћепани мали, чланови црногорског картела, атеисти, секташи, сатанисти, масони. ПРаво да вам кажем ретко је видети ту неког обичног Србина православца који нема неке мрачне тајне из прошлости и који је то што се представља gago.m је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 A tema je? „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Има много параноје у овоме што пишеш. Јасно је да људи који јавно делују могу увек бити критиковани због овога или онога, за разлику од оних који не раде ништа. Полако Семеле не знам ја шта ти радиш као ни ти шта ја радим. Ово није производ параноје већ плод вишегодишњег рада у патриотској сфери. На почетку сам веровао да су то ипак људи поштени патриоте "наши људи" но временом ми се полако отварало "треће око" да то и није баш тако. На пример један који је важио за десничара и екстремисту, који је ратовао деведесетих се похвалио овако - кад одем у енглеску амбасаду на пријем са мном се пре рукује енглески амбасадор него са Кандићком Бисерко и осталим. Човек занеми од такве изјаве. Други који је на пример посланик опозиционе националистичке странке ми каже знаш ми морамо признати Косово и ући у НАТО, ту нема приче. Наравно ја ово нећу рећи у јавности. Трећи ми каже знаш ја имам америчко држављанство и јаке везе у Америци и могу да пљујем ову власт колико хоћу нико ми ништа не може, а и често идем у америчку амбасаду. Четврти који је функционер патриотске странке се залагао за одвајање Црне горе иако се та странка томе противила, рекао ми је знаш ја сам ипак Црногорац и то је реалност. Онда оношто је занимљиво за многе је да немају радно место немају посао од кога живе и кад их питам од чега тако добро живе добијам разноазне одговоре - једам ми рече ту и тамо зарадим, други каже једном приликом да је преводилац а другом да издаје кућу у Америци, што ми је деловало контрадикторно. Да би сте могли да се бавите политиком, у овом случају патриотском требају вам паре и доста слободног времена. Те људе сам увек виђао слободне, седе по кафићима, имају времена за све, да пишу, говоре, наступају, преговарају, договарају а од чега живе није ми било јасно никада. Част изузетцима за које сам знао да су богати или да имају фирме или да су наследили нешто па то издају (некретнине или земљу ) Crveni Baron and gago.m је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Посебна је прича лажно представљање у патриотском сектору.Неки толико Србују да постаје сумљиво да нису Срби и често се испостави да и нису, или скроз или су полутани. Мени то није проблем али то може бити симптом и нечег дубљег - да је неко ту само тако што му је речено да буде ту и да по задатку Србује. За већи број њих сам схватио да нису православци, или да нису крштени, или да су окултисти, масони или да су протестанти. Немам проблем да је неко протестант али ми је мука кад тог видим како говори надахнуто о православљу о духовној вертикали Светосавља и слично. То је симулација и лаж, хришћанство каже вукови у јагљећој кожи. Мени је сасвим у реду кад неко каже ја сам атеиста или суботар, али ми је лоше кад то крије и представља се као нешто друго да би обмануо околину. Онда титуле. Неки кажу да имају неке школе а немају, неки су купили дипломе као наш прецедник. Но идемо даље неко ко је ветеринар или сеоски доктор пише испред свог имена Др и људи мисле да је он доктор наука, један се представља као професор и људи мисле професор на факултету а он има само факултет и додуше у његовој дипломи пише "професор .... " но и ово је обмана јер људи мисле да је Др и професор редовни професор на факултету. Ко ту за кога ради немам појма али сам имао чуо да се један представља "ја сам новинар и повезан сам са војном обавештајном, то је уредник који исто тако верује да је велики патриота, други је рекао "ја сам повезан са јовицом станишић и имам јаке везе у Америци". Ако је то истина они су шпијуни, а ако лажу они су преваранти, а и тога има често да се лажно представљају као нечији људи од поверења и слично. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Оно што је чудно је да се ми не распитујемо ко је ко, чији си ти мали, ко су ти родитељи, баба и деда, одакле си, с ким си одрасто ко те васпито, каке си школе изучио и које си вере и уверења. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Ovo sto si sad opisao vidim u: Dveri. Nasi Obraz. SRS Eto te organizacije mi padaju na pamet kao neke koje rade za amerikance sa ciljem da uniste Srbiju. A recimo jedan od njihovih projekata ima ime "Kosovski zavet" notorna izmisljotina bivsih komunista koji hoce da glume velike Srbe, al im ostade komunisticki mentalitet. A ja vidim dole da ti znash na cijem je platnom spisku Lukovic. Otkud ti znash na cijem je platnom spisku lukovic?Jel moguce da u ovoj zemlji neko ima drugacije misljenje sta je dobro za Srbiju a da ne bude odmah okarakterisan kao AntiSrbin? Ћириличар, Аурор and gago.m је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Ovo sto si sad opisao vidim u: Dveri. Nasi Obraz. SRS Eto te organizacije mi padaju na pamet kao neke koje rade za amerikance sa ciljem da uniste Srbiju. A recimo jedan od njihovih projekata ima ime "Kosovski zavet" notorna izmisljotina bivsih komunista koji hoce da glume velike Srbe, al im ostade komunisticki mentalitet. A ja vidim dole da ti znash na cijem je platnom spisku Lukovic. Otkud ti znash na cijem je platnom spisku lukovic? Jel moguce da u ovoj zemlji neko ima drugacije misljenje sta je dobro za Srbiju a da ne bude odmah okarakterisan kao AntiSrbin? Ништа од овога цитираног нисам писао ја. а за Луковића није никаква тајна: http://www.ned.org/where-we-work/central-and-eastern-europe/serbia Мислим Милосављевићу да се ти често правиш паметан, јел то због ментолитета или ти је така генетика ? + Атанасије Јевтић, + Амфилохије Радовић, Јустин Поповић, владика Николај , нису комунисти . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 + Атанасије Јевтић, + Амфилохије Радовић, Јустин Поповић, владика Николај , нису комунисти Слободан Милошевић. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@... Написано Мај 6, 2013 Пријави Подели Написано Мај 6, 2013 http://youtu.be/OtoW0FF0-uE Баба је реаговао/ла на ово 1 Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 6, 2013 Слободан Милошевић. Шта Слободан Милошевић? Можда ни Нови Завет није валидан, јер: Мартин Лутер ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gago.m Написано Мај 6, 2013 Пријави Подели Написано Мај 6, 2013 Посебна је прича лажно представљање у патриотском сектору.Неки толико Србују да постаје сумљиво да нису Срби и често се испостави да и нису, или скроз или су полутани. Мени то није проблем али то може бити симптом и нечег дубљег - да је неко ту само тако што му је речено да буде ту и да по задатку Србује. За већи број њих сам схватио да нису православци, или да нису крштени, или да су окултисти, масони или да су протестанти. Немам проблем да је неко протестант али ми је мука кад тог видим како говори надахнуто о православљу о духовној вертикали Светосавља и слично. То је симулација и лаж, хришћанство каже вукови у јагљећој кожи. Мени је сасвим у реду кад неко каже ја сам атеиста или суботар, али ми је лоше кад то крије и представља се као нешто друго да би обмануо околину. Онда титуле. Неки кажу да имају неке школе а немају, неки су купили дипломе као наш прецедник. Но идемо даље неко ко је ветеринар или сеоски доктор пише испред свог имена Др и људи мисле да је он доктор наука, један се представља као професор и људи мисле професор на факултету а он има само факултет и додуше у његовој дипломи пише "професор .... " но и ово је обмана јер људи мисле да је Др и професор редовни професор на факултету. Ко ту за кога ради немам појма али сам имао чуо да се један представља "ја сам новинар и повезан сам са војном обавештајном, то је уредник који исто тако верује да је велики патриота, други је рекао "ја сам повезан са јовицом станишић и имам јаке везе у Америци". Ако је то истина они су шпијуни, а ако лажу они су преваранти, а и тога има често да се лажно представљају као нечији људи од поверења и слично. Скоро све што је написано,потписујем али,ЧЕМУ ОНО ПОЛУТАНИ! На шта се то односи? Јесу ли полу људи?! Јесу ли то присталице Дарвина и осталих негатора божијег стварања?!Врло неспретно (или несретно!) срочена дефиниција "деце из мешаног брака"! Није ми логично да се људи деле и тако с обзиром да из "дебелог" искуства претходних ратова,знам многе који по рођењу нису били Срби (од Албанаца,муслимана па до Хрвата!) али су показали велики патриотизам и поштење,за разлику од неких (из мог искуства,поприличан број!) који себе сматрају вееееликим Србима али су на ратишту пре били "мишеви" него "вукови"! Што је најжалосније,од наших српских "патриота" су били сво време омаловажавани и спречавани у добијању (вредних!?) признања у виду неких одликовања "јер нису прави,или чисти",Срби!?Које глупости???По тим "критеријумима",ни др.А,Рајс,ни П.Јуришић-Штурм и многи други,нису требали,односно смели,волети Србе и Србију!?Забога,нису Срби!? Србовање уз ракијски казан и србовање на фронту,није исто! Недавно је глумац Н.Пејаковић имао једну неспретну (или несретну,свеједно!) колумну у "Гласу Српске" о истој теми,па се после извињавао "јер га нису добро разумели"! Омаловажавање људи и њихових осећања због религиозне (или било какве дуге припадности!) његових родитеља,је стварно бесмислено! Остало се слажемо,свакаква "мрака" нам,као фол;брани интересе Срба и Србије! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 6, 2013 Пријави Подели Написано Мај 6, 2013 http://www.dragas.biz/index.php?option=com_content&view=article&id=9901:reija&catid=144:reagovanja&Itemid=123 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука