Jump to content

Препоручена порука

Vec godinama me muci teska depresija. Najgore trenutka sam doziveo kada sam nasao veru. Pratkicno ceo moj dotadasnji zivot bio je gresan. Svu srecu i zadovoljstvo nasao sam bas u svakodnevnim "nevinim" gresima.

Posle godinu i po dana, djavo je dosao po svoje. Oktrio sam alkohol. Bese u pocetku zanimljivo, prijatno pijuckanje sa drugarima. Tolerancija sve veca i veca. Na kraju da bi osetio bilo kava efekat moras puno da popijes, a sa velikom kolicinom dolazi jos veca depresija, trovanje i zelja za necim jacim. Problem kod alkohola kao i kod svake druge droge je tolerancija i zelja za vecim efektom. A to je sve teze dobiti samo sa alkoholom.

Onda dolaze kombinacije droga/alkohol.

Ceo zivot sam se  najvise plasio droge, alkohola. Imam slucajeve uporodici i jednostavno ove dve stvari su mi urezale strah u kosti. Do pre koju godinu nikad nisam pio. Psovao sam i alkohol i drogu i narkomane. A sta mi se sad dogovodilo? Ja koji ceo zivot se udaljavam od tih stvari kao djavo od krsta bezim, sada sam i sam poceo da ih koristim. 

I dalje sam u cudu. To zabranjeno voce, ta jabuka, od koje ceo zivot strepim mi je donela najvece zadovoljstvo u zadnjih 3 godina. Vremenom, pocne da truje i okolinu, pocinje da smeta zivotu, ali je i dalje volim je mi ona jedino daje utehu i jedino volim sebe u tom pijanom/drogiram stanju.

Ja nisam dugo pod opijatima, a opet sam stvorio ogromnu zavist. Po mojim recenicama se vidi  kakvo zadovoljstvo mi presdstavlja alkohol i droga.

Obicno uvece posle 2 se nadjem u zdravom razumu. Tada mogu da razmislim.

Shvatio sam da mi je ostalo ili da biram da nadjem srecu u svakodnemom grehu, u veoma malom ogranicenju ili da sa lakih narkotika i alkohola predjem na ono teze?

Zao mi je sto nisam nasao mir i srecu u veri. Za sada bih se prepustio grehu, a kada me prodju lude godine ( ako ih prezivim )  da probam ponovo?

ps. preporucio bih svima koji imaju i trunku zelje, da ne posustanu. Kada jednom zagrizes kraj je. Bez obzira koliko lazes sebe, da ces probati samo jednom to ne dolazi u obzir. Govorim iz iskustva.

Подели на овим сајтовима

Христос васкрсе брате, ако имало желиш да кренеш ка горе, ка површини воде, да изрониш, само Му искрено реци да те вади, најобичнјим речима којима би се обратио неком ко је ту, испред тебе и извући ће те. И наравно учини оно што је до тебе, одмах, док није горе, јави се лекару за помоћ, јави се свештенику, јави се било коме иоле стручном ко ће те упутити на лечење. То је једини пут, колико год немогуће изгледало, једини вредан пут. Ништа без борбе.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Nikome od nas vernih nije lako i lepo....

Sv mi prolazimo i krioz depresivne faze ,ali zašto posezati za veštačkim izazivačima sreće kad su nam depresije i nemiri potrebni da bi ojačali lićnost...

Nijedno rešenje ne dolazi pšreko noći,da bi se čovek stabilizovao potrebno je vreme...

Mislim da nam nije potrebna droga da bi zaživeo raj u nama :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...