Небојша Јовановић Написано Мај 6, 2013 Пријави Подели Написано Мај 6, 2013 .hvala. svakom dobro namernom ateisti na čestitkama Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 6, 2013 Пријави Подели Написано Мај 6, 2013 Оби, не знам како...Могла сам одржати ту позицију да се захвалим на честитки , али тешко бих одбранила ту позицију да немам никакве контакте са невером. Priznajem da ne razumem sta si ovde htela da kazes, ako moze malo jasnije... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 6, 2013 Пријави Подели Написано Мај 6, 2013 ( не постоји идеолошки кодекс понашања који сви атеисти поштују) Nista bez pecata, je l' da? http://www.hark.com/clips/fgtrbhwjnm-did-god-paint-you Azeem: Salaam, little one. Small Girl: Did God paint you? Azeem: Did God paint me? [laughs] Azeem: For certain. Small Girl: Why? Azeem: Because Allah loves wondrous varieties. http://www.imdb.com/title/tt0102798/quotes?item=qt0372953 Биљана је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Priznajem da ne razumem sta si ovde htela da kazes, ako moze malo jasnije... Види, направила сам велику грешку. Промакло ми је да је тема отворена на подфорум Екуменизам (вероватно због самог наслова теме, са намером да честитам празник, али када сам отворила тему и порчитала да Васкрс честита атеиста, саблазнило ме је), па ћу прво да се извинем постављачу теме што сам упала на његов терен, да сам приметила, никада се не бих упустила у ову дебату. Кад сам већ ту где јесам да појасним. Савремена метода за класификацију, грубо дели сатанизам на три типа са значајним разликама и дубином, конзистенцијом и концептом јасноће: Атеизам Теизам Магија и Lavey традиција. Не знам може ли јасније, управо сам се вратила са испита...Нисам правила разлику међу људима, правила сам разлику у оном у шта људи верују или неверују. Наравно, није моје да одлучујем о присуству атеиста на сајту ( атеисти такође кажу да су хришћани на њиховим сајтовима добродошли). Е, сад постоји много предложених сегмената како да се покушају разликовати различите врсте атеизма. Ја нећу тиме да се бавим, постављач теме се јасно изјаснио да је атеиста и да је честитка од брата атеисте (свим верујућима), свиђало се то неком или не мени брат није, а моје хвала на честитки тешко да би одбранило позицију да немам никакве контакте са сатанистима. Већ сам рекла да не желим да се бавим разликама различитих врста атеизма. С друге стране, знам много људи који не верују у Бога, али се не изјашњавају да су атеисти ( нпр ниједан од мојих професора не верује, и нико од њих није ме закинуо за оцену због тога што сам верник - Православка ( из културе имам највишу оцену, из друштва и права такође високу оцену), значи, било је периода православних празника где смо били блиску у разговору (по питању вере), али никад нисам доживела да ми честитају Божић или овог пута - Васкрс, и остали које познајем. Такве комуникације на лабавој основи - једноставно нема. И овим завршавам учешће на овом подфоруму. Има ту и моје заслуге што вам је постао Омиљен. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Кад сам већ ту где јесам да појасним. Савремена метода за класификацију, грубо дели сатанизам на три типа са значајним разликама и дубином, конзистенцијом и концептом јасноће: Атеизам Теизам Магија и Lavey традиција. To ti je zastarela metoda. Ima jos savremenija koja satanizam deli na: - Oni koji gledaju Game of Thrones. - One koji gotive filmove sa vampirima. - One koji se ne slazu sa tobom. DankaM, drvce, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Славен Написано Мај 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Види, направила сам велику грешку. Промакло ми је да је тема отворена на подфорум Екуменизам (вероватно због самог наслова теме, са намером да честитам празник, али када сам отворила тему и порчитала да Васкрс честита атеиста, саблазнило ме је), па ћу прво да се извинем постављачу теме што сам упала на његов терен, да сам приметила, никада се не бих упустила у ову дебату. Кад сам већ ту где јесам да појасним. Савремена метода за класификацију, грубо дели сатанизам на три типа са значајним разликама и дубином, конзистенцијом и концептом јасноће: Атеизам Теизам Магија и Lavey традиција. Не знам може ли јасније, управо сам се вратила са испита...Нисам правила разлику међу људима, правила сам разлику у оном у шта људи верују или неверују. Наравно, није моје да одлучујем о присуству атеиста на сајту ( атеисти такође кажу да су хришћани на њиховим сајтовима добродошли). Е, сад постоји много предложених сегмената како да се покушају разликовати различите врсте атеизма. Ја нећу тиме да се бавим, постављач теме се јасно изјаснио да је атеиста и да је честитка од брата атеисте (свим верујућима), свиђало се то неком или не мени брат није, а моје хвала на честитки тешко да би одбранило позицију да немам никакве контакте са сатанистима. Већ сам рекла да не желим да се бавим разликама различитих врста атеизма. С друге стране, знам много људи који не верују у Бога, али се не изјашњавају да су атеисти ( нпр ниједан од мојих професора не верује, и нико од њих није ме закинуо за оцену због тога што сам верник - Православка ( из културе имам највишу оцену, из друштва и права такође високу оцену), значи, било је периода православних празника где смо били блиску у разговору (по питању вере), али никад нисам доживела да ми честитају Божић или овог пута - Васкрс, и остали које познајем. Такве комуникације на лабавој основи - једноставно нема. И овим завршавам учешће на овом подфоруму. Има ту и моје заслуге што вам је постао Омиљен. Svi mogu da pogreše, bili verujući ili ne. U mojim očima, ljudi koji priznaju pogrešku su veći ljudi. Ne piše nigde "od brata ateiste". Implicitno tvrdis da očekuješ da ćeš zbog toga što si pravoslavka dobiti nižu ocenu. To je besmisleno. Princip ateizma i agnosticizma (po mom skromnom mišljenju) je upravo neutralnost i objektivnost, naročito u pitanjima verske, rodne i drugih vrsta diskriminacije. Pozdrav i sve najbolje, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 @, Čekaj, hoću samo da proverim: da li si ti to ozbiljno svrstala ateizam u satanizam? Биљана је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 @, Čekaj, hoću samo da proverim: da li si ti to ozbiljno svrstala ateizam u satanizam? Е, има .............атеистички сатанизам! Ја вид'ла на википедији! :291291291: http://sh.wikipedia.org/wiki/Satanizam#Ateisti.C4.8Dki_satanizam Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 @, Čekaj, hoću samo da proverim: da li si ti to ozbiljno svrstala ateizam u satanizam? Присиљавате ме да кршим дату реч коју сам дала да сам - завршила са овом темом! Као прво није застарела метода, ажурирана је Denne side blev senest ændret den 5. maj 2013 kl. 21:25. као друго, није Вам ово Србија , као треће има их који се слажу самном. Satanisme Med den moderne metode til klassificering, kan man groft sagt dele satanismen op i tre former med væsentlig forskel på dybde, konsistens og begrebsklarhed: Ateisme Teisme Laveyisme. http://da.wikipedia.org/wiki/Satanisme (има више извора) THE END Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Е, има .............атеистички сатанизам! Ја вид'ла на википедији! :291291291: http://sh.wikipedia.org/wiki/Satanizam#Ateisti.C4.8Dki_satanizam Aha, znači, u tom smislu... To već ima neke sulude logike u sebi. Pošto mi je ona svrstavanje ateizma, teizma u satanizam bilo veoma nejasno. Jedino mi je imalo smisla za Laveya Još bih morala starijem bratu, koji je ateista, da objasnim kako je ustvari po ovoj podeli satanista Биљана је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Присиљавате ме да кршим дату реч коју сам дала да сам завршила са овом темом! Као прво није застарела метода, ажурирана је Denne side blev senest ændret den 5. maj 2013 kl. 21:25. као друго, није Вам ово Србија , као треће има их који се слажу самном. Satanisme Med den moderne metode til klassificering, kan man groft sagt dele satanismen op i tre former med væsentlig forskel på dybde, konsistens og begrebsklarhed: Ateisme Teisme Laveyisme. http://da.wikipedia.org/wiki/Satanisme Ama, kakve veze satanisti imaju sa ateistima? To su podvrste satanizma: teistički, ateistički i moderni. Биљана је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Ama, kakve veze satanisti imaju sa ateistima? To su podvrste satanizma: teistički, ateistički i moderni. Не пише атеистички, већ Атеизам. Није подврста, већ се јавља у облику... Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Не пише атеистички, већ Атеизам. Није подврста, већ се јавља у облику... Ne vredi, zaplela si se ko pile u kucine sa ovim odgovorima, bolje se prebaci na neku jacu temu tipa kuhinja, varljaca ili tako nesto! .smesko. Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Ne vredi, zaplela si se ko pile u kucine sa ovim odgovorima, bolje se prebaci na neku jacu temu tipa kuhinja, varljaca ili tako nesto! .smesko. Пишите на тему, не обраћајте ми се приватно, шта ћу и где кувати или писати то није на Вама да одлучујете и наређујете. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Ne piše nigde "od brata ateiste". Да, у праву сте,пише пријатељ - и то ми нисте. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука