Jump to content

Срећан празник свим верујућима

Оцени ову тему

Препоручена порука

Драги моји пријатељи,

иако се по много чему не слажемо, веома је битно да се поштујемо. Желим вам свима срећан најрадоснији хришћански празник.

С надом да ћемо провести још много квалитетних дискусија, и да ћемо се успешно конвертовати и деконвертовати (јер свака победа је битна).

Ваш пријатељ атеиста

Славен

944528_10151568645482440_1674994958_n.jp

Подели на овим сајтовима

Pridruzujem se cestitkama.

Hristos (mozda) Voskrese!

Da budete jos bolji hriscani nego do sada! :)

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Хвала, пријатељи најбоље жеље овим поводом од мене ка вама. :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Људи, браћо, ви испуњавате оне ријечи "будимо људи".

Мислим на вас два.

Надам се да ћу уз вас постати бољим људом!

Мислим на све атеисте, јер са вас два нисам имао контактацију.

Подели на овим сајтовима

Драги моји пријатељи,

иако се по много чему не слажемо, веома је битно да се поштујемо. Желим вам свима срећан најрадоснији хришћански празник.

С надом да ћемо провести још много квалитетних дискусија, и да ћемо се успешно конвертовати и деконвертовати (јер свака победа је битна).

Ваш пријатељ атеиста

Славен

Pridruzujem se cestitkama.

Da budete jos bolji hriscani nego dosada! :)

Da ste zivi i zdravi, i vi i svi vasi... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Драги моји пријатељи,

Ваш пријатељ атеиста

Славен

Elem, nesto mi pade na pamet;

a koji je vas najvazniji praznik da znamo unapred, mislim...da vam cestitamo? .mislise.

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

Elem, nesto mi pade na pamet;

a koji je vas najvazniji praznik da znamo unapred, mislim...da vam cestitamo? .mislise.

Meni je svaki dan praznik, a posebno su mi znacajni dani koje provodim sa najblizima. Jer je meni zivot samo jedan. I svaki dan je predivan na ovoj planeti. I stoga se bavim raznim dobrotvornim radom. Za boljitak drugih i mene.

944528_10151568645482440_1674994958_n.jp

Подели на овим сајтовима

Vaistinuu (provereno) Vaskrse!

hvala na lepom i odmerenom druzenju pored svih nasih razlika.

a za verujuce umesto uobicajenog pozdrava, isto to samo malo drugacije:

4. U njemu bješe život, i život bješe svjetlost ljudima.

5. I svjetlost svijetli u tami, i tama je ne obuze.

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

Meni je svaki dan praznik, a posebno su mi znacajni dani koje provodim sa najblizima. Jer je meni zivot samo jedan. I svaki dan je predivan na ovoj planeti. I stoga se bavim raznim dobrotvornim radom. Za boljitak drugih i mene.

Ti si onda covece pravi hriscanin! .smesko.

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...