Гости Guest Izida Написано Децембар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 Brale,to je Leksikon.Na vrhu strane napise se pitanje,a prvo bude ime i prezime,i imaju brojevi.Svako izabere broj,pod kojim ce pisati odgovore.A na kraju bude pitanje "Sta mislis o vlasniku leksikona?" I bude da taj postavi pitanje vlasniku.A iza presavijen papir,da kao drugi ne vide sta je vlasnik odgovorio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Децембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 Људи па ми подетињисмо начисто!!!! 0442_feel 0110_hahaha https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 Тек ми сад ништа није јасно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 ВМО Изиди? Дд Сд Нд ВМО Ивану? Дд Сд Нд ВМО Меди? Дд Сд Нд ВМО Деди? Дд Сд Нд ..... итд. 0442_feel . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 Vizi,to mi je i bio cilj.Da se malo opustimo i razonodimo.I da se setimo rane mladosti. Od kolevke,pa do groba, Najlepse je djacko doba! A ja sam se kao djak pitala,kakav li je onda ostatak zivota. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 Ево за споменар... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 Anti Palmice,bas je slatka! 0110_hahaha Hvala ti puno! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 Чувам тај албум јер је моја мила мајка скупљала те сличице верујући да ће добити девојчицу... Али... ћале скупљао Шпанију 82 и имао бољу интуицију.... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 E,a sta bese imamo za domaci? 0110_hahaha Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 Цитат Kada vidiš mačku da se uz plot vere, povuci je za rep i seti se mene!!! . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 Srce moje,od krompira, kad te vidim,nemam mira. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Децембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 ????????? ???? рече: Lidija рече: E,a sta bese imamo za domaci? ???, ????????? ??? ?? ??????? ??????... ???? ??? ?? ?? ???? ???(?)???? (???? ?????????). ???? ?? ???? ???? ??????? ? ???????, ??? ?? ????? ? ?????. ??, ????? ?? ???? ?? ????????? ???? ????? ?? ?????. ?? ?? ?? ???????? ????. ??? ?? ???? ???? ???????, ??? ??????????? 1317_womens E bas da vidimo te iz skole! 0104_cheesy Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 nisam imala zube a na svakoj slic se smijem 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 Мој старији бата од тетке, моја сека која сада студира и Анти Палма лично.... 1990. лето . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 Rijeka tece tok tok tok, ja te ljubim cmok cmok cmok! 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука