Гости Guest Izida Написано Децембар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 Kad sam ja bila mala tata mi je kupio nesto prelepo,kada me je vodio zubaru,da ne placem.Kupio mi je Spomenar.Isti onakav,kakav su vec uveliko imale moje starije sestre.Sada je prepun nekih mojih tinejdzerskih razmisljanja,kao i fotografija,presovanog i nalepljenog cveca,crteza,i naravno lepih reci,koje su mi pisali i lepili drugari iz osnovne skole i gimnazije i jos neki dragi ljudi,koji su prosli kroz moje odrastanje.Ponekad ga uzmem i rado prelistam.I uvek se smesim,secajuci se nekih dragih ljudi,nekih zajednickih uspomena,prvih igranki i prvih ljubavi,a i prvih razocarenja. Drage moje i dragi moji,u ovom virtuelnom Spomenaru ima mesta za sve nas.Hajde da se prisetimo djackog doba i rane mladosti,i da razmenjujemo one divne stihove i poruke,neke cak preuzimane i iz spomenara nasih baki. 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 Ja cu vam,za pocetak,pokloniti jednu,sto me je tata naucio,kad sam bila mala devojcica. U srce sam te zakljucala, Ne mozes izaci, Kljuc sam izgubila, Ne mogu ga naci! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Децембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 Jel mozemo da se upisujemo u tvoj spomenar? :smiley: Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 Vizi,naravno!To nije samo moj spomenar-to je nas spomenar! 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 Еј и ја ћу се упишем. Ће ми даш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Децембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 Još uvek čuvam svoj prvi spomenar pliva patka preko Save nosi pismo na vrh glave a u pismu piše ne volim te više https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> 0110_hahaha pahulja је реаговао/ла на ово 1 Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 Brale,naravno! 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Децембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 Ti me pitaš koga volimEvo da ti odgovorimBrzo čitaj prva slovaEto Tebi odgovora 0104_cheesy Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Децембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 Evo jedne pesmice od Rakica od mene za Vas! Krila 0442_feel, 0110_hahaha, https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/letileti.gif visoko, Neznanom prostoru kao starom drugu, Vitlati se kao omađijan soko, I umreti, sjajan, u sunčanom krugu. Čuti samo zamah svoj u prostorima- Muziku svog krila! I na samom kraju, Svoj trag izgubiti i cilj među svima, Iščeznuvši tako u nebu i sjaju. Da mi žeđ osete kobnu i sve višu Oči što su tude dugo svetlost pile, Kao vir dve ovce sa runom od svile, Kao krv dve noćne sablasti što sišu. Da ne pamtim nisko rođenje pod mrakom; Da kao gnev svetlost sva ispuni mene; Da sam kao kopljem prožet svakim zrakom, Tu gde gore večne podnevi bez sene. I strasna raskršća sunaca, i puti Kud oluj svetlost neprekidno ide, Kroz nemi predeo gde vlada i ćuti Bog koji ubija oči kad ga vide. Da samo s visina za ponore znadnem Bacivši u prostor konce svojih žila; I letim večito, i letim dok padnem Samo pod teretom ozarenih krila. Milan Rakic Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Децембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 Ispresovacu i ovu ruzu u spomenar! 0442_feel Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Децембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 А ево једно од срца срцу!!! Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 Ево прекршићу своје обећање да се не појављујем у жемском ћошету , мислим само нешто да питам, јел то оно што се поклања бебама , како оно беше , мислим - радосница , или тако нешто...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 Zeljko,to je Spomenar za devojcice.I da slicno je Radosnici.Ja sam proletos jednoj bebi,kad sam isla da je vidim kupila Radosnicu.Mama se odusevila. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 Ја се сећам оног: Ваше мишљење о... (WMO), па онда име неког из разреда. Па онда ми пишемо "Добар друг" (DD) или ако нас мрзи да пишемо само поставимо % Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 Било би лепо кад би неко скенирао свој споменар да узмемо мустру 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука