Драшко Написано Мај 3, 2013 Пријави Подели Написано Мај 3, 2013 Драги форумаши, пишите Ваше утиске о ТВ емисијама, програмима и свим ТВ садржајима који су оставили утиска на Вас Морам да поделим данашњи утисак, иако то није толико битно за овај Празник, али РТРС (радио телевизија Републике Српске) је направила веома леп и адекватан програм за данашњи Дан Емисија која се чини ми се зове "Планета Правосалвља" руске продукције, је прави избор, веома питка, илустративна и поучна. Свеж приступ теми, занимљиве приче у вези Православних народа широм света. Данас на реду беше Грчка и њени манастири. Са пуно лепих призора и разговора са духовним лицима, прави мали пресек величине Православља у једној земљи Оно што је после било најављивано на програму РТРС сасвим доликује Празнику Мислим да не треба правити компарацију са програмима који такође припадају нашем поднебљу Вежбам да изаберем само добре утиске Драгана Цветковић, Mилена КШ and Биљана је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 3, 2013 Пријави Подели Написано Мај 3, 2013 Сад је на првом ртс-у било документарац "Суђење Исусу"...у маниру истих оних глупих серијала на дискаверију и хисторију,где тобоже неки вајни историчари праве своју конструкцију догађаја,која по правилу готово да нема везе са еванђељским чињеницама... Ако додамо да вечерас иде Скорсезов филм "Последње Христово Искуишење", ове испада обична срдачина,ако су хтели верницима изаћи у сусрет... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2013 Сад је на првом ртс-у било документарац "Суђење Исусу"...у маниру истих оних глупих серијала на дискаверију и хисторију,где тобоже неки вајни историчари праве своју конструкцију догађаја,која по правилу готово да нема везе са еванђељским чињеницама... Ако додамо да вечерас иде Скорсезов филм "Последње Христово Искуишење", ове испада обична срдачина,ако су хтели верницима изаћи у сусрет... то спада у те "друге ТВ станице" са "нашег" поднебља знам шта мислиш шта ћеш "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 3, 2013 Пријави Подели Написано Мај 3, 2013 Мени је много добра емисија (такође на РТРС-у), "Ступови духовности"! И термин јој је добар; недеља у 14:30! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 3, 2013 Пријави Подели Написано Мај 3, 2013 Ево нешто,што ће вероватно ићи на многим тв каналима! Нова песма о васкрсу у изведби деце и неке тете... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Мали осврт на емисију "Радна акција" Данашња епизода. Девојка живи сама у околини Београда, у кући која је у веома лошем стању, без изолације, унутрашње, спољње. Поред те куће, једна друга као- кућа, у распад-систему. Ужас благи! Цигле уместо зидова окречених Екипа је дошла, са предивном Тамаром (ретко пријатно тв лице) наравно средише кућу, срушише суседну страћару. Не може да се препозна шта је било пре а шта после, од главе до пете реновирано. Девојка је добила и посао у играоници, чек, куповину гардеробе.....мали празник, осмех на лицу Свака епизода је једна велика радост за неку породицу која тешко живи, која нема од чега......ни да окречи како треба Дај Боже да је више оваквих емисија које нису само за забаву, гласање, смс-овање, итд...... Дивно је видети како се нешто из корена сређује, како нечији живот добија нову почетну стазу, искорак, наду, завалност Живела "Радна акција" п.с. моја ћерка мало мало па пита, "а кад ће код нас да дође радна акција?" Никола Поповић, Mилена КШ, Agaton Vuzman and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 И моја ћерка то пита :0104cheesy: Иначе, много воли Тамару. Стално пита и "кад ће Тамара, кад ће...?" Никола Поповић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Ја волим "Квадратуру круга"...РТС 1 Лидија Миленковић, Mилена КШ and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 13, 2013 "Твоје лице звучи познато" Колико год нисам фан Тв Прве, ова емисија је нешто ипак креативно. Не знам чија је лиценца, али држи пажњу. Права једна ТВ игра! Игра Како вам се чини? Јаков. and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 13, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2013 "Твоје лице звучи познато" Колико год нисам фан Тв Прве, ова емисија је нешто ипак креативно. Не знам чија је лиценца, али држи пажњу. Права једна ТВ игра! Игра Како вам се чини? men875847'0789 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 13, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2013 "Твоје лице звучи познато" Колико год нисам фан Тв Прве, ова емисија је нешто ипак креативно. Не знам чија је лиценца, али држи пажњу. Права једна ТВ игра! Игра Како вам се чини? Добра је била прва епизода, али сам се изнервирао када сам видео ко је добио прво место мени је била најбоља Ана Кокић јер је у потпуности ,,скинула" Слађану Милошевић, а шта ће јадна, није могла да се бацака на сцени кад ова то не ради. Онај репер није био лош исто. У сваком случају интересантно. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 13, 2013 Ана Кокић Слажем се, она је потпуно одговарала лику. Потрефљен имиџ и став Додуше теже је "скинути" Чолу кад си Снеки (требали су јој дати краћу перику) Гоца је добро изгледала као Драгана Јелић ми је промашај јер он ипак има дубљи глас и нема ту Цецину храпавост (тај зачин ) Али ајде... Занимљив подухват "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 13, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2013 Слажем се, она је потпуно одговарала лику. Потрефљен имиџ и став Гоца је добро изгледала као Драгана Јелић ми је промашај јер он ипак има дубљи глас и нема ту Цецину храпавост (тај зачин ) е да, Гоца је била одлична такође, ипак није било лако скинути глас Драгане Мирковић, доста је специфичан. А, истина је, Јелића су могли мало боље да среде, некако много је више личио на Миру Шкорић него на Цецу, но добро, мешао човек а баш глас... па ретко који мушки вокал би то успео. Милан Ракић, Mилена КШ and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 13, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2013 Meni je Vikler bio najjaci sinoc. Никола Поповић and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 13, 2013 некако много је више личио на Миру Шкорић вала баш Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука