Jump to content

Da li biste izdržali godinu dana bez interneta?

Оцени ову тему

Da li biste izdržali godinu dana bez interneta?  

67 члановâ је гласало

1. 1. Da li biste izdržali godinu dana bez interneta?

• Да
      28
    • Не
      8
    • Moжда
      13
    • Могао/ла бих али не толико дуго
      3
    • Не могу без интернета да замислим живот
      3
    • Могао/ла бих и дуже.
      12

Препоручена порука

Evo sad opet razmihlih još kada je tema otvorena odgovorio sam sa "Možda", a sada kada razmišljam ukoliko bi tih godinu dana internet imao na račuanru i da li bi izdržao da ga ne koristim i ako imam tu mogućnost odgovor je ne. međutim ukoliko nemam mogućnost korišćenja interneta na godinu dana iz nekog razloga onda bi.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 55
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Могла бих, глат. Посветила бих се људима и дешавањима од којих ме нет одваја.

Што значи да си нет сада предпоставила људима и дешавањима, или су ти тренутно људи и дешавања на нету?  :)

• Волим 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

a sada kada razmišljam ukoliko bi tih godinu dana internet imao na računaru i da li bi izdržao da ga ne koristim i ako imam tu mogućnost odgovor je ne. međutim ukoliko nemam mogućnost korišćenja interneta na godinu dana iz nekog razloga onda bi.

tako bi i ja izdrzao kad ne bih imao mogucnost koriscenja interneta.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Ma da... Stize ljubavna poruka na "Viber". To zato sto je dzabe...
Posalji SMS, nazovi me na fiksni iz Nemacke, razbij flasu piva o glavu dok me gledas u oci... Daj nesto!!!

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

Evo sad opet razmihlih još kada je tema otvorena odgovorio sam sa "Možda", a sada kada razmišljam ukoliko bi tih godinu dana internet imao na račuanru i da li bi izdržao da ga ne koristim i ako imam tu mogućnost odgovor je ne. međutim ukoliko nemam mogućnost korišćenja interneta na godinu dana iz nekog razloga onda bi.

Ма када би нас из неког разлога нужда натерала , сви би ми морали да издржимо и у том случају не би се постављало питање да ли можемо или не , већ морамо.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Ма када би нас из неког разлога нужда натерала , сви би ми морали да издржимо и у том случају не би се постављало питање да ли можемо или не , већ морамо.

Ma samo kažem da ne bi bilo toliko strašno, morao bi i onaj što je pušio 50 godina da prestaje ako ga neko natera, ako cigare prestanu da se proizbvode. Samo štoja to dsustvo interneta ne bih toliko strašno podneo. Mada sada kada kada opet razmislim ipak bi bilo strašno pre svega jer sam ogroman deo života prebacio online. Zabava, učenje, pričanje sa društvom, bez interneta morao bih mnogo da promenim život.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...