Ћириличар Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Ma mislio sam "trebao jw" u smislu da je to on vidjeo kao svoj zadatak. Lapsus s moje strane. No jeste im dao vjetar u ledja. Da je bio taktican, prilagodljiv, iole razuman, ne bi se tako lako nalazila opravdanja ( formalni izgovori ) za izlazak, te bi postojale vece sanse za normalniji razlaz kasnije. Ali, precijenio se i lose sagledao situaciju. Opet, ironija, tako cesta u istoriji. Човек Жоја and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 2 minutes ago, Ћириличар рече Ma mislio sam "trebao jw" u smislu da je to on vidjeo kao svoj zadatak. Lapsus s moje strane. No jeste im dao vjetar u ledja. Da je bio taktican, prilagodljiv, iole razuman, ne bi se tako lako nalazila opravdanja ( formalni izgovori ) za izlazak, te bi postojale vece sanse za normalniji razlaz kasnije. Ali, precijenio se i lose sagledao situaciju. Opet, ironija, tako cesta u istoriji. Oprosti nisam te razumeo. Jugoslavija je lepa ideja, ali nemoguca. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 13 minutes ago, Ћириличар рече Ma mislio sam "trebao jw" u smislu da je to on vidjeo kao svoj zadatak. Lapsus s moje strane. No jeste im dao vjetar u ledja. Da je bio taktican, prilagodljiv, iole razuman, ne bi se tako lako nalazila opravdanja ( formalni izgovori ) za izlazak, te bi postojale vece sanse za normalniji razlaz kasnije. Ali, precijenio se i lose sagledao situaciju. Opet, ironija, tako cesta u istoriji. Недостатак овог подебљаног није само његов "грех". Десимир Тошић, сива еминенција либералне интелигенције, у Борби, с краја јуна 91. пише, цитирам: Цитат „Колико има код нас предубеђења показује најбоље право о самоопредељењу. И ту морамо бити јасни, нарочито хрватско јавно мњење. Ако се Хрватска, по праву самоопредељења, опредељује да напусти југословенску заједницу, дакле не усваја њене међународно признате границе, такво исто право има и српско становништво, има права да се самоопредели из Хрватске. Ту сила Бога не моли“. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука