Jump to content

Proročki govor Slobodana Miloševića ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ma mislio sam "trebao jw" u smislu da je to on vidjeo kao svoj zadatak. Lapsus s moje strane. No jeste im dao vjetar u ledja. Da je bio taktican, prilagodljiv, iole razuman, ne bi se tako lako nalazila opravdanja ( formalni izgovori ) za izlazak, te bi postojale vece sanse za normalniji razlaz kasnije. Ali, precijenio se i lose sagledao situaciju. Opet, ironija, tako cesta u istoriji.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Ћириличар рече

Ma mislio sam "trebao jw" u smislu da je to on vidjeo kao svoj zadatak. Lapsus s moje strane. No jeste im dao vjetar u ledja. Da je bio taktican, prilagodljiv, iole razuman, ne bi se tako lako nalazila opravdanja ( formalni izgovori ) za izlazak, te bi postojale vece sanse za normalniji razlaz kasnije. Ali, precijenio se i lose sagledao situaciju. Opet, ironija, tako cesta u istoriji.

Oprosti nisam te razumeo. 

Jugoslavija je lepa ideja, ali nemoguca. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

13 minutes ago, Ћириличар рече

Недостатак овог подебљаног није само његов "грех". Десимир Тошић, сива еминенција либералне интелигенције, у Борби, с краја јуна 91. пише, цитирам:

Цитат

„Колико има код нас предубеђења показује најбоље право о самоопредељењу. И ту морамо бити јасни, нарочито хрватско јавно мњење. Ако се Хрватска, по праву самоопредељења, опредељује да напусти југословенску заједницу, дакле не усваја њене међународно признате границе, такво исто право има и српско становништво, има права да се самоопредели из Хрватске. Ту сила Бога не моли“.

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...