Jump to content

Геј активисткиње напале римокатоличког архиепископа

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

• Гости
Активисткиње FEMEN-а водом полиле римокатоличког архиепископа

26 петак апр 2013

femen-brisel.jpg?w=529

Неколико чланица феминистичког покрета FEMEN извеле су „водени напад“ на предстојатеља Римокатоличке цркве у Белгији, архиепископа Андре Жозефа Леонарда.

Инцидент се догодио 23. априла на ULB универзитету у Бриселу, гдје је архиепископ учествовао у дебати поводом легализације једнополних бракова у Француској.

Активисткиње феминистичке групе су голих груди, на којима су исписали слогане „Стоп хомофобији“ и сл, водом поливале архиепископа, који је све вријеме мирно сједио, док жене нису уклоњене.

Како је раније саопштено, посланици Народне скупштине Француске су 23. априла усвојили закона којим се хомосексуалним паровима дозвољава да се вјенчавају и усвајају дјецу.

Подели на овим сајтовима

450px-Place_de_la_Concorde_Luxor_obelisk

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Активисткиње феминистичке групе су голих груди, на којима су исписали слогане „Стоп хомофобији“ и сл, водом поливале архиепископа, који је све вријеме мирно сједио, док жене нису уклоњене.  

Он је показао своју људску величину и хришћанско смирење, а оне свој необуздани анимални нагон. Човек против свиња и животиња. Победио је човек. 

Подели на овим сајтовима

Ovo je zabavno! :D

Да, да, али после када им контра екстремисти буду ломили кичму негде на улици, немој да кукаш. Насиље рађа насиље, једна будала привлачи реакцију друге, контра будале.

Подели на овим сајтовима

E ali znate šta, ja se realno ne bih bunio da gole devojke potrče prema meni. I još da me prospu vodu po meni na ovu vrućinu, bio bih im zahvalan :D

Jeste, a da li bi mogao i ovo:

који је све вријеме мирно сједио,

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Да, да, али после када им контра екстремисти буду ломили кичму негде на улици, немој да кукаш. Насиље рађа насиље, једна будала привлачи реакцију друге, контра будале.

Ovog puta se slazem... polivanje vodom za mene sada u fizicki napad a to je vec nedopustivo. Gole grudi i rock'nroll pevanje moze uvek, ali ovo vec ne.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

E ali znate šta, ja se realno ne bih bunio da gole devojke potrče prema meni. I još da me prospu vodu po meni na ovu vrućinu, bio bih im zahvalan :D

Постани хришћански архиепископ и биће ти. 

Уз то ће те мрзети, газити и стари и млади, гонити, клеветати... и оговарати на форумима. Чак ће неки пожелети да су на твом месту.

Подели на овим сајтовима

Da li bi ovakva njegova reakcija bila dobar hriscanski odgovor i da su mu lomili kicmu umesto sto su ga polivale vodom?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...