Jump to content

Razotkrivanje najvece lazi u istoriji covecanstva

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ako su andjeli besmrtni onda Bog ne moze da ih  unisti.. greengrin

Pa to sam se tebi obratio da tu ukazem na logicku gresku....cim je nesto besmrtno po svojoj prirodi onda ne moze da umre jer je to odlika bica....i onda ako je to tako Bog ne moze da unisti bica koja je stvorio....onda je satana ravan Bogu...i Bog ne moze da ga unisti.....

Подели на овим сајтовима

Pa to sam se tebi obratio da tu ukazem na logicku gresku....cim je nesto besmrtno po svojoj prirodi onda ne moze da umre jer je to odlika bica....i onda ako je to tako Bog ne moze da unisti bica koja je stvorio....onda je satana ravan Bogu...i Bog ne moze da ga unisti.....

Ajde da zakljucimo konacno - da li je dusa besmrtna?

Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti.

Подели на овим сајтовима

U smislu da  je svesna i da postoji nakon smrti tela da....ali ne zato sto je njena priroda takva vec zato sto joj Bog to omugucava....

Ako joj to Bog omogucava konstantno, onda i nije besmrtna.

Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti.

Подели на овим сајтовима

Bog ne moze da unisti Sotonu ali moze samog sebe ;) Drugo posto je Sotona odvojen od blagodati Bozije koliko dugo on zivi i da li ca da umre?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...