Crveni Baron Написано Април 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2013 A sto mislis da ce madjari da upadnu u Vojvodinu..pa oni su manjina tamo.... Pa recimo, odcepe se madjari sa severa ... sta da rade srbi u tim mestima? Postanu Madjaroni? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Pa recimo, odcepe se madjari sa severa ... sta da rade srbi u tim mestima? Postanu Madjaroni? Zasto bi se odcepili?Vidis da Pastor oce sa SNS.....Srbi su Srbi ma gde ziveli..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Zasto bi se odcepili?Vidis da Pastor oce sa SNS.....Srbi su Srbi ma gde ziveli..... Kako? <Vidis da su ovi iz RS postali bosanci? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Zasto bi se odcepili?Vidis da Pastor oce sa SNS.....Srbi su Srbi ma gde ziveli..... Као они у Сентандреји, колико их је остало? Нико се не асимилује тако добро као Срби. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Kako? <Vidis da su ovi iz RS postali bosanci? Pa jesu bosanci....Srbi koji zive u Bosni....nece se nijedan Srbin uvrediti ako mu kazes bosanac....al da mu kazes bosnjak..e to vec bilo uvredljivo.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Као они у Сентандреји, колико их је остало? Нико се не асимилује тако добро као Срби. Pa eno ih zive po nemackoj ,austriji,italiji....i dalje su Srbi..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Pa jesu bosanci....Srbi koji zive u Bosni....nece se nijedan Srbin uvrediti ako mu kazes bosanac....al da mu kazes bosnjak..e to vec bilo uvredljivo.... Eto, tako mogu i vojvodjani da budu Srbi iz Vojvodine. I ni jedan se nece naljutiti ako ga nazoves lala ili vojvodjanin ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Eto, tako mogu i vojvodjani da budu Srbi iz Vojvodine. I ni jedan se nece naljutiti ako ga nazoves lala ili vojvodjanin ... Pa naravno da nece....kao i sto je crnogorac Srbin iz crne gore....ja na moru 2005 i kaze meni jedan..,,crnogorac,, mi djetici mi ovo mi ono...ja ga pitam prijatelju kojim jezikom ti govoris kaze srspkim jado kako kojim....ja reko pa lepo sto tako kazes nego sta bese rece ono njegos u Gorskome Vijencu ...ja Srbin bese...... gledo me ko tele u sarena vrata.. greengrin..tako isto sa vojvodjanima...kad pocne da prica mi smo se borili za autonomiju jos u 19 veku..ja mu kazem pa jeste al za autonomiju od austrougarske....i za pripajanje svojoj matici Srbiji.... greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Pa naravno da nece....kao i sto je crnogorac Srbin iz crne gore....ja na moru 2005 i kaze meni jedan..,,crnogorac,, mi djetici mi ovo mi ono...ja ga pitam prijatelju kojim jezikom ti govoris kaze srspkim jado kako kojim....ja reko pa lepo sto tako kazes nego sta bese rece ono njegos u Gorskome Vijencu ...ja Srbin bese...... gledo me ko tele u sarena vrata.. greengrin..tako isto sa vojvodjanima...kad pocne da prica mi smo se borili za autonomiju jos u 19 veku..ja mu kazem pa jeste al za autonomiju od austrougarske....i za pripajanje svojoj matici Srbiji.... greengrin Mogu ljudi i da se predomisle pa opet da traze autonomiju. 19. vek je davno prosao ... I ti crnogorci jesu crnogorci . Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Mogu ljudi i da se predomisle pa opet da traze autonomiju. 19. vek je davno prosao ... I ti crnogorci jesu crnogorci . Jesu crnogorci su Srbi iz crne gore.....a ovo sa vojvodinom nema veze s mozgom....pajtic ce biti saranjen na izborima..ziv ti meni bio.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Jesu crnogorci su Srbi iz crne gore Crnogorci su Crnogorci, možda podiču svi od Srba, ali to nema veze, bilo je ono pitanje "Šta je to Srbin", ako neko sebe smatra Crnogorcem (Srbino, Hrvatom, Turčinom, Ukraincem) i ako se tako oseđa on to i jeste. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука