Jump to content

Питање односа северне и централне Србије

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 55
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Pa jesu bosanci....Srbi koji zive u Bosni....nece se nijedan Srbin uvrediti ako mu kazes bosanac....al da mu kazes bosnjak..e to vec bilo uvredljivo....

Eto, tako mogu i vojvodjani da budu Srbi iz Vojvodine. I ni jedan se nece naljutiti ako ga nazoves lala ili vojvodjanin ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Eto, tako mogu i vojvodjani da budu Srbi iz Vojvodine. I ni jedan se nece naljutiti ako ga nazoves lala ili vojvodjanin ...

Pa naravno da nece....kao i sto je crnogorac Srbin iz crne gore....ja na moru 2005 i kaze meni jedan..,,crnogorac,, mi djetici mi ovo mi ono...ja ga pitam prijatelju kojim jezikom ti govoris kaze srspkim jado kako kojim....ja reko pa lepo sto tako kazes nego sta bese rece ono njegos u Gorskome Vijencu ...ja Srbin bese......   gledo me ko tele u sarena vrata.. greengrin..tako isto sa vojvodjanima...kad pocne da prica mi smo se borili za autonomiju jos u 19 veku..ja mu kazem pa jeste al za autonomiju od austrougarske....i za pripajanje svojoj matici Srbiji.... greengrin

Подели на овим сајтовима

Pa naravno da nece....kao i sto je crnogorac Srbin iz crne gore....ja na moru 2005 i kaze meni jedan..,,crnogorac,, mi djetici mi ovo mi ono...ja ga pitam prijatelju kojim jezikom ti govoris kaze srspkim jado kako kojim....ja reko pa lepo sto tako kazes nego sta bese rece ono njegos u Gorskome Vijencu ...ja Srbin bese......   gledo me ko tele u sarena vrata.. greengrin..tako isto sa vojvodjanima...kad pocne da prica mi smo se borili za autonomiju jos u 19 veku..ja mu kazem pa jeste al za autonomiju od austrougarske....i za pripajanje svojoj matici Srbiji.... greengrin

Mogu ljudi i da se predomisle pa opet da traze autonomiju. 19. vek je davno prosao ...

I ti crnogorci jesu crnogorci .

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Mogu ljudi i da se predomisle pa opet da traze autonomiju. 19. vek je davno prosao ...

I ti crnogorci jesu crnogorci .

Jesu crnogorci su Srbi iz crne gore.....a ovo sa vojvodinom nema veze s mozgom....pajtic ce biti saranjen na izborima..ziv ti meni bio....

Подели на овим сајтовима

Jesu crnogorci su Srbi iz crne gore

Crnogorci su Crnogorci, možda podiču svi od Srba, ali to nema veze, bilo je ono pitanje "Šta je to Srbin", ako neko sebe smatra Crnogorcem (Srbino, Hrvatom, Turčinom, Ukraincem) i ako se tako oseđa on to i jeste.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...