Драган Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Стрељаштво (аматерски) ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 леп карабин, који модел и калибар? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 леп карабин, који модел и калибар? Заставин 30.06. солидан је. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Зову ли те у сватове да гађаш јабуке...хехе... 1314_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Nadam se da gađa samo jabuke.. dada Ovo pošto sam protiv lova. Драги мој Драги, не чачкај мечку под пречку, па ти после неко крив... znaaaaao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tara8 Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 plivanje, fitnes, biciklizam, pesacenje, suncanje dada znaaaaao pikado... '' знање често осиромаши доброту, доброта увек обогати знање '' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 nista Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 леп карабин, који модел и калибар? Заставин 30.06. солидан је.опа, па то је озбиљна пушка, опасан калибар практично имаш снајпер која ти је оптика? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Nadam se da gađa samo jabuke.. Ovo pošto sam protiv lova. Драги мој Драги, не чачкај мечку под пречку, па ти после неко крив... Lovljenje, kada nije potrebno, je perverzija. Da uživam u tome što ubijam -hvala! Lovački izgovor kako oni žive prirodu, kako žive neke drevne instinkte (?) - devet od deset lovca ne bi se snašlo u prirodi da nemaju određene puteve i naravno svoju pušku. Za prirodu moraš da imaš sluh, da čuješ kako govori, da slušaš drveće, da slušaš zemlju, travu, da mirišeš, gledaš, posmatraš i razumeš.. i za ovo mora da si povezan sa prirodom, da je voliš, da je poštuješ. Lovlejnje iz razonode onda ti jeste odvratno, jer protivprirodno. Šta radi ribolovac kad upeca malu ribu - baci je živu natrag u vodu. Šta će mu je, i zašto bi ubio? Loviti, dakle, da bi se živelo jeste zakon. Loviti iz razonode je protiv zakona. По теби би се песници најбоље снашли у природи. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 леп карабин, који модел и калибар? Заставин 30.06. солидан је.опа, па то је озбиљна пушка, опасан калибар klapklapпрактично имаш снајпер klapklap која ти је оптика? Шваровски. Имамо осам комада дугих цеви. То је заправо власништво мога оца (иначе он је и био снајпериста). Ја само одем на стрелиште неки пут да вежбам гађање; дисање, концетрација, прибраност, око, доста тога се увежбава. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Nadam se da gađa samo jabuke.. klapklap Ovo pošto sam protiv lova. Драги мој Драги, не чачкај мечку под пречку, па ти после неко крив... klapklap Тражи га. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 ''Ма све ја знам'', што би рекао мој покојни деда ловац, и то најбољи, у једном делу наше земље, који је издржавао камару деце од лова. ПС. Ово није ловачка прича. klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 леп карабин, који модел и калибар? Заставин 30.06. солидан је.опа, па то је озбиљна пушка, опасан калибар практично имаш снајпер crosseo која ти је оптика? Шваровски. Имамо осам комада дугих цеви. То је заправо власништво мога оца (иначе он је и био снајпериста). Ја само одем на стрелиште неки пут да вежбам гађање; дисање, концетрација, прибраност, око, доста тога се увежбава.ма добро, мање-више произвођач, него које је јачине оптика?да, мени је то исто занимљиво ... имао сам у војсци одлично упуцан м70 аб2, на 100 метара сам могао уз мало труда да групишем по 10 комада у 5 центиметара само на механички нишан ... још имам и наочаре минус 0102_laugh јел фрка да кажеш које су остале цевке? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Vidim da je i Dragan počeo sa "Švarovski".. 0205_whistling Pravilno je Svarovski. Ali familija je toliko popularna u Austriji ("ako je narod gladan, nega gaji povrće na balkonu") da su dobili nadimak Švarovski. Што се тиче оптике не у Аустрији већ у свету. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 леп карабин, који модел и калибар? Заставин 30.06. солидан је.опа, па то је озбиљна пушка, опасан калибар dadaпрактично имаш снајпер 4chsmu1 која ти је оптика? Шваровски. Имамо осам комада дугих цеви. То је заправо власништво мога оца (иначе он је и био снајпериста). Ја само одем на стрелиште неки пут да вежбам гађање; дисање, концетрација, прибраност, око, доста тога се увежбава.ма добро, мање-више произвођач, него које је јачине оптика?да, мени је то исто занимљиво ... имао сам у војсци одлично упуцан м70 аб2, на 100 метара сам могао уз мало труда да групишем по 10 комада у 5 центиметара само на механички нишан ... још имам и наочаре минус 4chsmu1 јел фрка да кажеш које су остале цевке? Кад би их видео зинуо би 0205_whistling Рећи ћу ти на ПП. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука