Jump to content

Којим спортом се баве форумаши ЖРУ?

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Имате ли неки спорт којим се активно бавите или рекреативно?Колико водите рачуна о здрављу,физичкој спремности и физичком изгледу?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 509
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

dok nisam skrsio meniskus fudbalom a danas ove kristijanske vestine sklekovi , trbusnjaci itd ! Trudim se svakodnevno a nekad i promasim !  U zdravom duhu zdravo telo i obratno , sto vise fizicke aktivnosti samo moze da prija svakom !!

Подели на овим сајтовима

Док сам се бавила само својим здрављем и физичким изгледом, бавила сам се рекреацијом,

у школском узрасту многим спортовима у школској лиги, али као удата и запослена пресрећна сам када

могу да возим бициклу или шетам. :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Добро вам је ово: док нисам...  :drugarstvo:

Тако и ја:

Док нисам рукоположен у чин свештеника, бавио сам се рвањем, наравно уз активно свирање са бендом :). Да ли је свирање бубња спорт?  ;)

Подели на овим сајтовима

Eeeeee kad to bese,gimnastika i atletika to su bili sportovi kojima sam se aktivno bavila!A da to nije bilo uzaludno vidi se po mojim sinovima koji su nastavili tu tradiciju ali samo ATLETIKU :drugarstvo:

Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!!

Подели на овим сајтовима

Док нисам сео за комп. воло сам да шетам.

Нису то биле неке мале шетње , него нако баш подуже, једно 40 км на дан.

Ал не сваки дан.

Већ једном у месецу.

А дневно око 10 км.

Па и кад је зима , и снег до колена, значи брез обзира на време.

А сад, ето нема се кад.

И тако то...

Подели на овим сајтовима

Ja idem u teretanu,tr?im kad je lepo vreme, a ponekad idem i na brazilsku ?iu ?icu.

?.? ????? ?? ????? ? ?????, ??????? ?? ??????? ?? ??? ????? ???? ?? ????????? ??? ?? ???????? ... :smiley:

?? ????? ?? ???,??? ?? ???? ??? ????? ?? ????? ??????,??? ????? ??????  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0102_laugh.gif 0202_238 0102_laugh
Подели на овим сајтовима

Ja idem u teretanu,tr?im kad je lepo vreme, a ponekad idem i na brazilsku ?iu ?icu.

?.? ????? ?? ????? ? ?????, ??????? ?? ??????? ?? ??? ????? ???? ?? ????????? ??? ?? ???????? ... :smiley:

?? ????? ?? ???,??? ?? ???? ??? ????? ?? ????? ??????,??? ????? ??????  0102_laugh 0202_238 0102_laugh

NE RECE NAS OTAC IVAN DA LI OBICNO ILI SUMO RVANJE? https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif 0102_laugh 0409_feel

Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!!

Подели на овим сајтовима

Хехе стварно ме изненађујете у позитивном смислу наравно  0205_whistling Ја мислио свештеници били "мирни и повучени" момци када оно спортисти и музиканти  11122 Ја сам се иначе бавио професинално кошарком али сам морам да напустим ради факултета јер је било или једно или друго...Сада само теретана

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...