Дејан Написано Децембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 Имате ли неки спорт којим се активно бавите или рекреативно?Колико водите рачуна о здрављу,физичкој спремности и физичком изгледу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Децембар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 dok nisam skrsio meniskus fudbalom a danas ove kristijanske vestine sklekovi , trbusnjaci itd ! Trudim se svakodnevno a nekad i promasim ! U zdravom duhu zdravo telo i obratno , sto vise fizicke aktivnosti samo moze da prija svakom !! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 Док сам се бавила само својим здрављем и физичким изгледом, бавила сам се рекреацијом, у школском узрасту многим спортовима у школској лиги, али као удата и запослена пресрећна сам када могу да возим бициклу или шетам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 Добро вам је ово: док нисам... Тако и ја: Док нисам рукоположен у чин свештеника, бавио сам се рвањем, наравно уз активно свирање са бендом . Да ли је свирање бубња спорт? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Децембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 Eeeeee kad to bese,gimnastika i atletika to su bili sportovi kojima sam se aktivno bavila!A da to nije bilo uzaludno vidi se po mojim sinovima koji su nastavili tu tradiciju ali samo ATLETIKU Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Децембар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 Са времена на време и У здравом духу, здраво и тело. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 Док нисам сео за комп. воло сам да шетам. Нису то биле неке мале шетње , него нако баш подуже, једно 40 км на дан. Ал не сваки дан. Већ једном у месецу. А дневно око 10 км. Па и кад је зима , и снег до колена, значи брез обзира на време. А сад, ето нема се кад. И тако то... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 22, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 Ja idem u teretanu,trčim kad je lepo vreme, a ponekad idem i na brazilsku điu đicu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 Ja idem u teretanu,tr?im kad je lepo vreme, a ponekad idem i na brazilsku ?iu ?icu. ?.? ????? ?? ????? ? ?????, ??????? ?? ??????? ?? ??? ????? ???? ?? ????????? ??? ?? ???????? ... :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 22, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 Ja idem u teretanu,tr?im kad je lepo vreme, a ponekad idem i na brazilsku ?iu ?icu. ?.? ????? ?? ????? ? ?????, ??????? ?? ??????? ?? ??? ????? ???? ?? ????????? ??? ?? ???????? ... :smiley: ?? ????? ?? ???,??? ?? ???? ??? ????? ?? ????? ??????,??? ????? ?????? https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0102_laugh.gif 0202_238 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 ?? ??????? ?? ????? ? ? ??????? ????, ?????? ? ????. ???, ??? ??? ?? ?????? ?????-?????? 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Децембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 Ja idem u teretanu,tr?im kad je lepo vreme, a ponekad idem i na brazilsku ?iu ?icu. ?.? ????? ?? ????? ? ?????, ??????? ?? ??????? ?? ??? ????? ???? ?? ????????? ??? ?? ???????? ... :smiley: ?? ????? ?? ???,??? ?? ???? ??? ????? ?? ????? ??????,??? ????? ?????? 0102_laugh 0202_238 0102_laugh NE RECE NAS OTAC IVAN DA LI OBICNO ILI SUMO RVANJE? https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif 0102_laugh 0409_feel Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 Хахаха, па како године одмичу, идем ка сумо рвачу 0202_238 Рвање грчко-римским стилом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Децембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 давно је давно било то,... али стварно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Децембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 Хехе стварно ме изненађујете у позитивном смислу наравно 0205_whistling Ја мислио свештеници били "мирни и повучени" момци када оно спортисти и музиканти 11122 Ја сам се иначе бавио професинално кошарком али сам морам да напустим ради факултета јер је било или једно или друго...Сада само теретана У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука