Jump to content

Dokazano: Žene su lepše nego što misle da jesu

Оцени ову тему

Препоручена порука

Da li ste znali da samo četiri odsto žena misli za sebe da su lepe? Upravo iz tih razloga kompanija Dove snimila je reklamu koja pokazuje da su žene uvek lepše nego što misle da jesu.

2095619393516fccfa40a8b569823128_orig.jp

Pozvali su sedam žena različitih godina i rase, bivšeg forenzičkog crtača FBI-ja i sedam nepoznatih ljudi.

Prvo su žene sedele iza zavese i opisivale se crtaču, koji je radio njihove portrete kao što to inače radi. Zatim je svaka od njih provela određeno vreme sa potpuno nepoznatom osobom, koja je nakon toga crtaču opisivala tu ženu.

Rezultati su neverovatni, jer je svaka žena sebe opisala tako da na slici nije ličila na sebe, dok su opisi stranaca bili dovoljni da crtač napravi savršeno veran portret.

Kad su videle rezultat, neke od ispitanica su čak i zaplakale shvaćajući koliko loše mišljenje imaju o sebi.

Pogledajte ovaj zanimljiv video...

izvor:

http://www.b92.net/superzena/lepota.php?yyyy=2013&mm=04&nav_id=706232

• Волим 1

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Ne secam se tacno kako ide ni ko je rekao neki nas, ali ide nesto ovako:

"Svaka zena je lepa, osim one koja misli da je lepa, i one koja ne misli da je lepa" 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ne secam se tacno kako ide ni ko je rekao neki nas, ali ide nesto ovako:

"Svaka zena je lepa, osim one koja misli da je lepa, i one koja ne misli da je lepa" 0110_hahaha

Свака је жена лепа која ти добро мисли.

Подели на овим сајтовима

Жене су наравно лепе — а сви реално знамо да су ненашминкане жене најлепше — али треба и мора да се купи мнооого корпорацијског креча да би се улепшале и подигле ниво самопоуздања.

Хбга.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

@Gavronja

Ako tako gledamo onda su jednako lepe i bez sminke i sa sminkom :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Жене су наравно лепе — а сви реално знамо да су ненашминкане жене најлепше — али треба и мора да се купи мнооого корпорацијског креча да би се улепшале и подигле ниво самопоуздања.

Хбга.

ja kad vidim onu sto idu ujutru u nekoj neobaveznoj odeci ..u prodavnici ili slicno nenasminkanu.....a ona lepa ko iz bajke.....e to je prava lepotica,domacica.... greengrin

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...