Лазар Нешић Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Драшко, Милан Ракић and YOKA је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Април 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Ако није претерано, рекао бих да је Рихтер отац, Гилелс син, а Соколов дух (биће једном и текст о њима, па ћу образложити) Николa, YOKA and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Odlična tema! Dok ne stigne tekst Лазар Нешић and YOKA је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Април 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Николa, Драшко and YOKA је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Април 17, 2013 Пријави Подели Написано Април 17, 2013 Sad je red na Sokolova YOKA and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 17, 2013 Пријави Подели Написано Април 17, 2013 http://www.google.rs/imgres?q=neuhaus+heinrich&hl=en&sa=X&biw=1360&bih=667&tbm=isch&tbnid=iP7KPCHKZb8HtM:&imgrefurl=http://www.bach-cantatas.com/Bio/Neuhaus-Heinrich.htm&docid=YTqyzPt-OOMRaM&imgurl=http://www.bach-cantatas.com/Pic-Bio-BIG/Neuhaus-Heinrich-02.jpg&w=398&h=253&ei=7QFvUbbdDISbtAagoYGIDA&zoom=1&ved=1t:3588,r:3,s:0,i:88&iact=rc&dur=1435&page=1&tbnh=171&tbnw=269&start=0&ndsp=20&tx=809&ty=247 Татко на Гиљелса и Рихтера Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Април 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2013 @@Драшко, Да! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Април 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2013 Ово је једно од најбруталнијих извођења у историји: Николa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 da se upišem i ja Николa је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 mene je uvek užasno iritirala ta idolizacija umetnika, i uspešnih uopšte Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Април 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 22, 2013 mene je uvek užasno iritirala ta idolizacija umetnika, i uspešnih uopšte Ок, али то сад није тема, већ музика. Тако да уми нешто против иритације и искулирај ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 @, ne kažem da si ti idolopoklonik, ti samo voliš bombastične izjave, tu i tamo što se idolizovanja tiče, ne smatram da preterujem, i ne da me iritira nego mi je mrsko Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Април 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 22, 2013 @@Иван ♪♫, Ок, разумео сам, али то није тема сада, већ музика, пијанисти и извођења. И сам се слажем да се може причати о стварима које говориш, али на теми предвиђеној за то, тј, негде другде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Николa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 Николa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука