DYNABLASTER Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Ko god da stoji iza plakata: "Trazili- ste gledajte" Sad ce izgleda politicari medjusobno da se istrebe, jer izgleda drugog resenja nema, rece i neki starac, dal je Tadej ne znam sad, pasce krv u skupstini, znaci sami ce se istrebiti, sto i ocekujem kao spas, jer ne znam kako drugacije. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Ko god da stoji iza plakata: "Trazili- ste gledajte" Sad ce izgleda politicari medjusobno da se istrebe, jer izgleda drugog resenja nema, rece i neki starac, dal je Tadej ne znam sad, pasce krv u skupstini, znaci sami ce se istrebiti, sto i ocekujem kao spas, jer ne znam kako drugacije. Каква је ово заблуда, па опет би дошла нова гарнитура и онда Јово наново. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Ne bi, u tome je tvoja zabluda, tj mozda i nije zabluda ako MI svi ne bismo reagovali, tako da, ako tako mislis, onda i jeste zabluda, opet ce da ide "trazili ste gledajte" ali mislim da se smanjio broj ljudi koji razmisljaju na takav tvoj nacin, pa verujem u promenadu. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Значи Дино не контам ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 А шта фали Путину ? А Достојевски ? А Толстојевски ? А Жуков ? Па сине да није било Жукова ти сад не би постојао или ако и би лепо би шпрехао дојч. Tolstojevski je tu najbitniji. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Tolstojevski je tu najbitniji. Ако си се нашалио онда оке, ако си ми дао примедбу онда ми те жао. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 А шта фали Путину ? А Достојевски ? А Толстојевски ? А Жуков ? Па сине да није било Жукова ти сад не би постојао или ако и би лепо би шпрехао дојч. Putinu fali, Dostojevskom ne fali, Zukov je za postovanje (na osnovu onoga koliko znam o njemu), ali pricali smo o sekularizmu nesto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Putinu fali, Dostojevskom ne fali, Zukov je za postovanje (na osnovu onoga koliko znam o njemu), ali pricali smo o sekularizmu nesto. Ниси самном. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Сем оних Дверјанских и трећесрбијанских. Cekaj, koja je sad pa Treca Srbija? Ниси самном. Pa nisam, ali si se prikljucio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Cekaj, koja je sad pa Treca Srbija? Pa nisam, ali si se prikljucio. То ти је у Новом Саду део који се одцепио од Двери - Трећа Србија. Да, прикључио сам се али не да бих причао о секуларизму него да демантујем тврдњу да из Русије долази само Вотка и Тоталитаризам. Путину не фали ништа, једино му фали то што му запад не може пера одбити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Двоје атеиста и ја прате ову тему, ајде бре атеисти на спавање сутра је недеља ваља ићи у цркву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 То ти је у Новом Саду део који се одцепио од Двери - Трећа Србија. Да, прикључио сам се али не да бих причао о секуларизму него да демантујем тврдњу да из Русије долази само Вотка и Тоталитаризам. Путину не фали ништа, једино му фали то што му запад не може пера одбити. - Ko se odcepio, koji su sad oni onda? - Dobro, kultura je naravno druga stvar, ne pricam o tome. - E to nije bas tako sad... A i relativno je okej sa Zapadom, nisu ni oni vise SSSR a i generalno je drugacija situacija u svetu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 - Ko se odcepio, koji su sad oni onda? - Dobro, kultura je naravno druga stvar, ne pricam o tome. - E to nije bas tako sad... A i relativno je okej sa Zapadom, nisu ni oni vise SSSR a i generalno je drugacija situacija u svetu. - Има њих неколико главнијех и још пратилаца који су се одцепили од Двери а томе је прошло више од пола године, заправо одмах нешто после избора. Дакле кад је било питање формирања градске власти, тад су се одцепили. - Није само ствар културе. Немогуће је да један народ има екстра представнике културе а да тај исти народ неваља по осталим питањима. Него да не набрајам млого је, ето ви атеисти цените науку, па и сам знаш колико је научника било Руса, а и данас их је. Друго је политика , ту ћеш тешко у било ком народу наћи некога да ваља. Него је то српска пристрасност када је реч о Русима. Па им не ваљају ни руски политичари мерени српским аршинима и ставовима. - Релативно смо и ми добри са западом, ал хеби га немамо нуклеарне бомбице па нас ето мање "поштују" и "воле"... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Двоје атеиста и ја прате ову тему, ајде бре атеисти на спавање сутра је недеља ваља ићи у цркву. Ево данас видех 6 Дверјана у Цркви и сви се причестише. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Ovu foru sam lično smislio: Znate li kako se vođe Dveri spremaju za medijsku konferenciju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука