Jump to content

Postavljena bina za protest protiv vojvođanske Deklaracije, učestvuju SNS, SPS, DSS...

Оцени ову тему

Vockica

Препоручена порука

Ko god da stoji iza plakata: "Trazili- ste gledajte"

Sad ce izgleda politicari medjusobno da se istrebe, jer izgleda drugog resenja nema, rece i neki starac, dal je Tadej ne znam sad, pasce krv u skupstini, znaci sami ce se istrebiti, sto i ocekujem kao spas, jer ne znam kako drugacije.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ko god da stoji iza plakata: "Trazili- ste gledajte"

Sad ce izgleda politicari medjusobno da se istrebe, jer izgleda drugog resenja nema, rece i neki starac, dal je Tadej ne znam sad, pasce krv u skupstini, znaci sami ce se istrebiti, sto i ocekujem kao spas, jer ne znam kako drugacije.

Каква је ово заблуда, па опет би дошла нова гарнитура и онда Јово наново.

Подели на овим сајтовима

Ne bi, u tome je tvoja zabluda, tj mozda i nije zabluda ako MI svi ne bismo reagovali, tako da, ako tako mislis, onda i jeste zabluda, opet ce da ide "trazili ste gledajte" :D ali mislim da se smanjio broj ljudi koji razmisljaju na takav tvoj nacin, pa verujem u promenadu.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

А шта фали Путину ?

А Достојевски ?

А Толстојевски ?

А Жуков ?

Па сине да није било Жукова ти сад не би постојао или ако и би лепо би шпрехао дојч.

Tolstojevski je tu najbitniji.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

А шта фали Путину ?

А Достојевски ?

А Толстојевски ?

А Жуков ?

Па сине да није било Жукова ти сад не би постојао или ако и би лепо би шпрехао дојч.

Putinu fali, Dostojevskom ne fali, Zukov je za postovanje (na osnovu onoga koliko znam o njemu), ali pricali smo o sekularizmu nesto.

Подели на овим сајтовима

Cekaj, koja je sad pa Treca Srbija?  

Pa nisam, ali si se prikljucio.   :)

То ти је у Новом Саду део који се одцепио од Двери - Трећа Србија.

Да, прикључио сам се али не да бих причао о секуларизму него да демантујем тврдњу да из Русије долази само Вотка и Тоталитаризам.

Путину не фали ништа, једино му фали то што му запад не може пера одбити.

Подели на овим сајтовима

То ти је у Новом Саду део који се одцепио од Двери - Трећа Србија.

Да, прикључио сам се али не да бих причао о секуларизму него да демантујем тврдњу да из Русије долази само Вотка и Тоталитаризам.

Путину не фали ништа, једино му фали то што му запад не може пера одбити.

- Ko se odcepio, koji su sad oni onda?

- Dobro, kultura je naravno druga stvar, ne pricam o tome.

- E to nije bas tako sad...   :)  A i relativno je okej sa Zapadom, nisu ni oni vise SSSR a i generalno je drugacija situacija u svetu.

Подели на овим сајтовима

- Ko se odcepio, koji su sad oni onda?

- Dobro, kultura je naravno druga stvar, ne pricam o tome.

- E to nije bas tako sad...   :)  A i relativno je okej sa Zapadom, nisu ni oni vise SSSR a i generalno je drugacija situacija u svetu.

- Има њих неколико главнијех и још пратилаца који су се одцепили од Двери а томе је прошло више од пола године, заправо одмах нешто после избора. Дакле кад је било питање формирања градске власти, тад су се одцепили.

- Није само ствар културе. Немогуће је да један народ има екстра представнике културе а да тај исти народ неваља по осталим питањима. Него да не набрајам млого је, ето ви атеисти цените науку, па и сам знаш колико је научника било Руса, а и данас их је. Друго је политика , ту ћеш тешко у било ком народу наћи некога да ваља. Него је то српска пристрасност када је реч о Русима. Па им не ваљају ни руски политичари мерени српским аршинима и ставовима.

- Релативно смо и ми добри са западом, ал хеби га немамо нуклеарне бомбице па нас ето мање "поштују" и "воле"...

Подели на овим сајтовима

Двоје атеиста и ја прате ову тему, ајде бре атеисти на спавање сутра је недеља ваља ићи у цркву.

:)  :)  :)

Ево данас видех 6 Дверјана у Цркви и сви се причестише.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...