Zawisza Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 U Finskoj od 1923. godine postoji potpuna sloboda vjeroispovijesti. Najjača vjerska skupina u zemlji je Evangelička luteranska crkva, dok jedan dio Finaca pripada Finskoj pravoslavnoj crkvi. Obje su vjerske skupine priznate kao državne religije. izvor VELEPOSLANSTVO FINSKE Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Децембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 Идеја о једној јакој,демохришћанској странци,која ће пропагирати хришћанске вриједности у земљи ми се изузетно свиђа, само- мале су шансе да се такво нешто створи. Толико је данас партија, са сличним програмима, да се људи,природно- потпуно погубе, или гласају по некој традицији, или из навике(или су присиљени.) Сматрам да се на нашим просторима у будуће неће мијењати политичка култура код грађана. Ипак, превише је неразмијевања,затворености, страха од нечег другачијег, превише личног интереса и сл. Поздрав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 U Finskoj od 1923. godine postoji potpuna sloboda vjeroispovijesti. Najja?a vjerska skupina u zemlji je Evangeli?ka luteranska crkva, dok jedan dio Finaca pripada Finskoj pravoslavnoj crkvi. Obje su vjerske skupine priznate kao državne religije. izvor VELEPOSLANSTVO FINSKE ????? , ????? ?? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Децембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 ?????, ???? ??? ????? ??????? ?? ???? ??? ?????? ????? ??? ???? ?? ????????? ??????????, ? ?????????-????????? ???????. 0202_238?? ?? ?? :smiley: ???? ???? ????????????????????? ??????? ?? ???? ???????? ???????? ????????? 0104_cheesy ????? ??? ??????????..?? ????.. Šta misliš o demohriš?anskoj stranci u kojoj bi bilo mesta za hriš?ane svih denominacija?Pazi, nikakakv ekumenizam i sli?ne pri?e, to pitanje prepuštamo teolozima. Kao nešto ovako http://www.hriscanskedemokrate.org/ ???? ?? ?? ?????...???? ?? ????? ?????? ?????????..? ???????? ??? ???????...?? ?? ????? ?????????... ?????? ??? ???? ????????? ???????????? ????? ????????? ??? ????????... ???????? ?? ???? ?? ?????????? ??????????? ??????????,??? ???? ??? ??? ??? ???????????? ?? ???????.. ??,???????????? ??????? ???????..? ????? ?? ???? ????? ????????.. ??? ?? ???? ?????? ???? ??????????? .. ????????? ?????? ????????? ??????,???? ???? ??? ?? ??? ???????. ?? ?? ???? ??????? ??????? ?? ???????? ???? ?????? ????? ????????????? ????? ???? ???? ???????? ????? ?? ?? ????? 0202_238 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
delboygreentooth Написано Децембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 Glasacu za Demokratsku Stranku Srbije. Za jedini pravi nacionalni program i jedinog politickog lidera za koga mislim da je posten i odgovoran . I pored mnogih zamerki koje imam, za mene je to i dalje najbolja stranka u Srbiji. Sto se tice Djindjica , zao mi je sto je onako zavrsio zivot , ali kao politicara ga nisam voleo uopste. Sto se tice demohriscanskih stranaka , mislim da takva praksa nije u deo politicke tradicije u pravoslavnim zemljama i ne znam koliko bi to bilo dobro resenje za nase podneblje. Ovaj DHSS koji predvodi V.Batic nema blage veze ni sa prefiksom , ni sa sufiksom svog imena , a jos manje sa Srbijom, tako da ih i ne ubrajam u pomenutu grupu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 Sto se tice demohriscanskih stranaka , mislim da takva praksa nije u deo politicke tradicije u pravoslavnim zemljama i ne znam koliko bi to bilo dobro resenje za nase podneblje. Ovaj DHSS koji predvodi V.Batic nema blage veze ni sa prefiksom , ni sa sufiksom svog imena , a jos manje sa Srbijom, tako da ih i ne ubrajam u pomenutu grupu.?????! ?? ????? ??????? ?? ?? ????? ???? ??????????? ????-?, ? ?????? ???? ??????????. ??? ????? ????? ??? ?? ??????? ?????????? 0104_cheesy Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Децембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 Е та функција ми је најдража..разбијање предрасуда.. Чепркај само и наћи ћеш... Не пада ми на памет да ја сада овде браним Батића.. Свако брате има интернет...чита дневне новине..посматра своју локалну средину и функционере одређене странке...па када направи једну лепу синтезу донесе закључак... 0202_238 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Децембар 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 ????? ? ?????? ?????,??????????????? ???????,???? ?? ??????????? ?????????? ??????????? ? ????? ?? ?? ???????? ?????, ????- ???? ?? ????? ?? ?? ????? ????? ??????. ?????? ?? ????? ???????, ?? ??????? ??????????, ?? ?? ????,????????- ??????? ??????, ??? ??????? ?? ????? ?????????, ??? ?? ??????(??? ?? ?????????.) ??????? ?? ?? ?? ????? ?????????? ? ?????? ???? ???????? ????????? ??????? ??? ???????. ????, ??????? ?? ?????????????,????????????, ?????? ?? ????? ??????????, ??????? ?????? ???????? ? ??. ??????? ? ?? ?????? ?? ?? ????? ????? ???? ?????. ??? ??? ??? ?? ????? ?????? ?? ????????? ??????? ????? ?? ?????? ?????????, ? ????? ??? ?? ?????? ??????. ????????? ?????? ?????, ?? ?? ???? ?????? ???????, ?????? ??????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Децембар 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 Treba se boriti za neku najnoviju Srbiju koja ce biti dostojna svoje proslosti i svesna svoje sadasnjosti i buducnosti !!! Srbiju koja ce vratiti Republiku Srpsku Krajinu i Republiku Srpsku pod svoje skute i koja ce sa Kosovom,Crnom Gorom i Makedonijom napraviti uniju ! Samo daleko bilo da nas u taj san vodi bilo ko od do sada poznatih politckih cinilaca jer su svi zajedno nesposobni da se staraju i o ovome sto trenutno imamo !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Написано Децембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 1) Укинути демократију 2) Увести Теократију 3) Увести законик по узору на Мојсијев законик или Душанов законик 4) Применити закон 5) Реформисати школство 6) Рефоримисати основне гране привреде 7) Санкционисати сваки вид неморала и греха Кад се појави партија са оваквим програмом, идем да гласам... Демократија и Хришћанство су у контрадикторни. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Децембар 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 ma Teokratija je utopija ko i svaka druga jer gde moze da se namece Hristos BOG Ljubavi ! BOG je coveku darovao slobodu pa se u skladu sa tim treba i vladati i uciti mladje generacije slobodi u odgovornosti ! Srbija mislim da ne treba da se prikloni ni Briselu a ni Moskvi jer nit smo zapadnjaci nit istocnjaci ! Volim Rusiju,postujem EU al ipak sam mediteranac i blizi su nam i Hrvati ,Bugari i Turci po mentalitetu nego svi ostali !!!! Ja sam po rodjenju covek,Srbin , po Krstenju Pravoslavni Hriscanin,po stilu Italijan u dusi Ciganin a cilj kome stremim je Carstvo Nebesko i za tamo mi treba viza a sve ostalo su trice !! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Написано Децембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 ma Teokratija je utopija ko i svaka druga jer gde moze da se namece Hristos BOG Ljubavi ! ????????????? ?? ????? ? ??????????, ? ??????? ??? ? ???????????. ?????? ?? ???? ??????? ?? ???? ?????, ? ???? ?????????? ??? ??????? ??????. ???? ?? ?? ???? ?? ???? ? ?????? ?????? ?? ????, ???? ?? ??? ??? ??? ?????? ?? ????? ?????, ????? ?????????? ?? ?????? ???? ??????...??? ???? ??? ?????? ?????? ? ??????????, ????? ?? ?????? ?????, ???? ???????????, ???? ?? ???? ?????? ??????????. ?????? ??????? ???????? ??????? ?? ???? ?????????? ?????? ?????? ??? ??? ?????? ??????. ??? ??? ?? ??? ??????? ?????? ??????(?? ?????? ?? ??????? ??????) ?? ???? ?????? ????????, ???? ? ?????? ? ????? ?? ?????? ????? ?? ???? ?????? ?????? ????????, ?? ????? ????????. ? ?????????? ?? ????? ??????? ????????, ? ??????????? ???????? ? ?????. ??????????? ?? ???????? ?????? ?? ?? ??????? ???????, ??? ?? ?? ?????????. ?????????? ???? ???????, ???? ?? ???????? ????? ??????? ??????? ???? ?? ?? ?????????. ? ?????????? ??????? ??????????? ????? ????, ? ????? ??????. ????????? ?????? ?? ?????? ???? ????? ?????? ????????????. ?????????? ?? ?????? ???? ????? ????? ?? ???????????. ???????? ??? ?? ?????? ????????? ?? ??? ??????????. ??????? ????? ?? ???? ????? ??????, ? ?? ????? ????? ???????? ?????. ??? ??? ??. ??????? ??????? ????, ???? ????? ?? ???? ????? ?????? ? ????? ??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Децембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 Ja vise ne glasam za nikoga!!! 0442_feel Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 Пардон драга, ни за кога... И слажем се потпуно... Осим можда ја бих ипак за некога... 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Децембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 па да оставимо мало простора за неку немогућу опцију! 0442_feel Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука