Jump to content

За коју политичку партију бисте гласали и зашто?

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Isti ovaj covek "srpski rodoljub i heroj" je pozivao i skupljao dobrovoljce za pogibiju dok su on i njegov mentor zidali bazene po Beogradu ! Taj isti Tomislav je kad su ga napali da je ubio nekog  za vreme rata u selu Antinu dokazivao svime i svacime kako on uospte nije bio u ratu a kamoli da je nekog ubio jer on zapravo nikoga ne mrzi !

Da nije zalosno bilo bi smesno !

Никол имал неки патриота из садашњице да теби ваља ?

Ako je ovaj merilo patriote onda tesko nama ! Ima brate naravno ,ceo nas napaceni Srpski narod o cijoj grbaci mnogi uzivaju al se malo brinu za isti !

Vec sam negde rekao da svi koji su se na ma koji nacin bavili politikom od 1990 - 2009 treba da odu u penziju i da im se zabrani svaki vid politickog delovanja ! Novi ljudi , nove ideje ,nov zamajac nama treba Novo vino u nove mehove

Што ти онда смета видовдан , па сви смо нови тамо, нико није још био на власти а каће не знамо, нове идеје , нови људи , нове речи , нове акције,  стара традиција, старе кокарде, старо име видовдан и тако ... ?

Nisam ja nigde rekao da mi smeta forum VIdovdan pogotovo ne ceo forum al da ima nekih gluposti koje se pisu ima bar onoliko koliko sam procita a nisam mnogo posteno ! Nek vam je sa srecom novi ljudi nam svakako trebaju al mora da bude malo svezine u svemu ! Tradicija svakako da se postuje ali i da se obnavlja
Подели на овим сајтовима

Isti ovaj covek "srpski rodoljub i heroj" je pozivao i skupljao dobrovoljce za pogibiju dok su on i njegov mentor zidali bazene po Beogradu ! Taj isti Tomislav je kad su ga napali da je ubio nekog  za vreme rata u selu Antinu dokazivao svime i svacime kako on uospte nije bio u ratu a kamoli da je nekog ubio jer on zapravo nikoga ne mrzi !

Da nije zalosno bilo bi smesno !

Никол имал неки патриота из садашњице да теби ваља ?

Ako je ovaj merilo patriote onda tesko nama ! Ima brate naravno ,ceo nas napaceni Srpski narod o cijoj grbaci mnogi uzivaju al se malo brinu za isti !

Vec sam negde rekao da svi koji su se na ma koji nacin bavili politikom od 1990 - 2009 treba da odu u penziju i da im se zabrani svaki vid politickog delovanja ! Novi ljudi , nove ideje ,nov zamajac nama treba Novo vino u nove mehove

Што ти онда смета видовдан , па сви смо нови тамо, нико није још био на власти а каће не знамо, нове идеје , нови људи , нове речи , нове акције,  стара традиција, старе кокарде, старо име видовдан и тако ... ?

Nisam ja nigde rekao da mi smeta forum VIdovdan pogotovo ne ceo forum al da ima nekih gluposti koje se pisu ima bar onoliko koliko sam procita a nisam mnogo posteno ! Nek vam je sa srecom novi ljudi nam svakako trebaju al mora da bude malo svezine u svemu ! Tradicija svakako da se postuje ali i da se obnavlja

Помено си видовдан у лошем контексту и изазво си моју пажњу , иначе за остало што си написао хвала ти .

0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Већ сам једном рекао, али `ајде да поновим, наша политичка сцена изгледа као када пукне канализација.

На западу се прво обогатиш па уђеш у политику а код нас прво уђеш у политику па се онда обогатиш.

И још нешто ми смета а то је да нам предсеник буде психолог, може он да предаје у неку образовану установу али он није политичар, министар просторног планирања је доктор, не знам колико је он на медицину научио о просторном планирању. А онда Тома грђевински техничар.... и он је кандидат за председника... Слободан Делтосављевић е он је Мишковићев хемороид, углавном се ту налази. Чеда исто, открио је таленат за бизнис када је ушо у политику. Душан Бајатовић... онај организам је "чиста" интелегенција.

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Пошто се на власти смењује одређен број партија, тј. постоји одређена комбинаторика између демократа, напредњака, радикала, народњака, либерала и социјалиста, мислим да је потребана нова опција, поготову она која ће имати највише упоришта међу пољопривредницима, као највећем потенцијалу Србије.

Дакле, мој глас би отишао једној новој, модернијој, самосталној (без уплита тајкуна и страних амбасадора, масона и језуита)

СЕЉАЧКОЈ СТРАНЦИ!

0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Већ сам једном рекао, али `ајде да поновим, наша политичка сцена изгледа као када пукне канализација.

На западу се прво обогатиш па уђеш у политику а код нас прво уђеш у политику па се онда обогатиш.

И још нешто ми смета а то је да нам предсеник буде психолог, може он да предаје у неку образовану установу али он није политичар, министар просторног планирања је доктор, не знам колико је он на медицину научио о просторном планирању. А онда Тома грђевински техничар.... и он је кандидат за председника... Слободан Делтосављевић е он је Мишковићев хемороид, углавном се ту налази. Чеда исто, открио је таленат за бизнис када је ушо у политику. Душан Бајатовић... онај организам је "чиста" интелегенција.

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Шангхај , посто сам твој редован читалац.

319.gif

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Шангхај , посто сам твој редован читалац.

klapklap

319.gif :)

klapklap 4chsmu1

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Пошто се на власти смењује одређен број партија, тј. постоји одређена комбинаторика између демократа, напредњака, радикала, народњака, либерала и социјалиста, мислим да је потребана нова опција, поготову она која ће имати највише упоришта међу пољопривредницима, као највећем потенцијалу Србије.

Дакле, мој глас би отишао једној новој, модернијој, самосталној (без уплита тајкуна и страних амбасадора, масона и језуита)

СЕЉАЧКОЈ СТРАНЦИ!

0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha

само нам фали комунизам поново.
Подели на овим сајтовима

Небих гласао нити ћу гласати а разлог је да нећу никада више гласати .

Резuлтати сваке политичке опције се виде веома добро како по сопственом џепу  тако и по њиховој имовинској карти ниједна политичка партије не ради за интерес народа већ за лични интерес како за појединце те политичке странке тако и за ту политичку странку, Србија функционише само пред самим изборима и тада можеш завршити све оно што не можеш у предходном периоду а што би требало да може, тада се гради Србија тада се запошљавају људи тада се све ради само да се добије још који  глас.

За мене је политика ђавоља работа јер то је доминација и изживљавање демонских слугу ( политичара ) над убогим народом .

Подели на овим сајтовима

СЕЉАЧКОЈ СТРАНЦИ!

bliss jeeee  bliss jeeee  bliss jeeee

Зашто комунизам, брате Медо? Комунизам је уништио сељака а ова странка би га управо заступала!

Подели на овим сајтовима

СЕЉАЧКОЈ СТРАНЦИ!

0102_laugh  heaven  kolo2

Зашто комунизам, брате Медо? Комунизам је уништио сељака а ова странка би га управо заступала!

то једнострано заступање ме и брине, а најближе подсећа комумизму.

да мене неко пита, ја би само експерте или успешне свог посла стављао да раде као министри.

да, то подразумева и тајкуне.

ал би зато кажњавао затвором и конфисковањем СВЕ имовине и новца ако неко то искористи за лично богаћење и направио закон да за време или 5 година од престанка таквог радног односа не може да добија донације за бизнис или било какво коришћење информација током својеег запослења да користи у наредним бизнисима.

то једино има смисла а да се не користе тајкунства за лично богаћење, већ да буде усмерено на добробит народа и државе.

Подели на овим сајтовима

СЕЉАЧКОЈ СТРАНЦИ!

0102_laugh  heaven  kolo2

то једнострано заступање ме и брине, а најближе подсећа комумизму.

да мене неко пита, ја би само експерте или успешне свог посла стављао да раде као министри.

да, то подразумева и тајкуне.

ал би зато кажњавао затвором и конфисковањем СВЕ имовине и новца ако неко то искористи за лично богаћење и направио закон да за време или 5 година од престанка таквог радног односа не може да добија донације за бизнис или било какво коришћење информација током својеег запослења да користи у наредним бизнисима.

то једино има смисла а да се не користе тајкунства за лично богаћење, већ да буде усмерено на добробит народа и државе.

Добро, то стоји! Реторика је слична комунизму, али ето, видели смо шта је комунизам и нећемо га опет! Моја процена (као студента економије), јесте да највећи потенцијал је у пољопривреди а да ова и предходне Владе, раде на штету сељака и законима и прекомерном увозом и слабим дотацијама и слабом подршком за извоз и лошим ценама, нарочито попуштајући тајкунима да они коригују цене зарад свог интереса. Такође, слажем се да експерти требају бити министри, али поред тога требају бити и морални! Слажеш се да је и тренутна Влада сачињена од експерата? Сви су магистри и доктори наука, али џаба им висока академска знања када раде на штету народа!

Зато је потребно питати и наше геџе!  :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...