Млађони Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Nije baš tačno, pričaš gluposti, ako tebi kažem da pričaš gluposti (kao što sam ti sad reakao) ne znači da sam ti rekao da si glup već, da je to što si izgovorio glupo. Ti možeš da budeš veoma pametan, ali da po neki put "lupiš" neku glupost, i onda ti ja kažem da ne pričaš gluposti. Evo ti primera. Ajnštaj nije prohvatao kvantnu mehaniku i pričao je gluposti o njoj, da li sam ja rekao za Ajnštajna da je glu ili nešto? NE. Ako ti neko kaze da LAZES da li te naziva lazovom? Naravno da te naziva lazovom. Mislim da je analogija jasno. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Oćeš da kažeš da je čovek koji kaže neku glupost glup? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Onda ja mislim da na ovom forumu nema ni jednog ateiste. pa naravno da nema .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Po hiljaditi put, ateista je odgovor na pitanje: "Da li verujes u boga?". Ne verujem da bog postoji, ne verujem da postoji letece spageta cudoviste, ne verujem da postoji deda mraz. Ali sa sigurnoscu od 100% da kazem "bog ne postoji" naravno da ne mogu. Nisam jos naisao na ateistu koji to izjavljuje. onda prosto i jednostavno nisi ateista..jer sama rec ateizam jeste negiranje bilo kakvog bozanstva....dakle jasna tvrdnja da bog,bogovi ne postoje...e sad ako si ti kako kazes ateista kako mozes da iznosis jasnu tvrdnju da nema Boga kada kod tebe postoji mogucnost da Bog postoji?besmisao jedne zablude..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Oćeš da kažeš da je čovek koji kaže neku glupost glup? Da, onaj kome kazes da prica gluposti ti zaista za njega mislis da je u tom trenutku i po tom pitanju glup. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stevan021 Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 onda prosto i jednostavno nisi ateista..jer sama rec ateizam jeste negiranje bilo kakvog bozanstva....dakle jasna tvrdnja da bog,bogovi ne postoje...e sad ako si ti kako kazes ateista kako mozes da iznosis jasnu tvrdnju da nema Boga kada kod tebe postoji mogucnost da Bog postoji?besmisao jedne zablude..... http://atheism.about.com/od/definitionofatheism/p/overview.htm Ovaj sajt dobro objasnjava ateizam. Procitaj samo prvi paragraf ako te smara, znam kako je kad ljudi linkuju zidove teksta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука