Тавита Написано Децембар 19, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 ??? ??????? ? ???????? ??? ?? ?????. ????? ??? ???????? ?? ???? ?? ??????? ????? ???????, ? ???? ????? ????????. ???? ?? ??????? ???????, ?? ?? ?? ???? ????????. ??? ?? ???? ???????? ??????? ??????? ??? ?? ?? ???????, ????????. ? ?????? ?? ???????. ??, ? ???? ?????? ?? ???????? ?????, ????? ????? ?????? ?? ??????? :smiley: ? ?? !! 0104_cheesy ???? ?? ????? ??????? ??????? ?? ?????? ??????????? ????? ? ??????? ??????? 0110_hahaha ???? ?? ?? ???? ?? ??????? ???????.. :smiley: ?.? ?? ??????? .. ????? ?? ?? ?? ?? ?????? ???????? ?? ?? ???? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Децембар 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 [quote author=Тавита Недостаје жута. али добро. Неки жути детаљ (можда лампа) би дивно дошао. Јако лијеп избор другар [/quote Хвала, такође. Код мене нема ништа жуто и црвено. Посебно кад видим црвену боју ( комади намештаја и слично) само што се не онесвестим :smiley: Али зато волим црвене руже 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 19, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 скоро сам видјела код једне познанице много лијепе тапете. Допада ми се када се у мањим просторијама користе тапете са једним детаљем чак! Не претерано великим да гост не осјети нелагоду или могућност да га нешто прогуда 0104_cheesy 0104_cheesy волим ове детање, занимњиви су ми, ове су ми лијепе за неке омање просторије волиш тапете? нисам љубитељ претјерано "цвјетних" 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 19, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 [quote author=?????? ????????? ????. ??? ?????. ???? ???? ????? (????? ?????) ?? ????? ?????. ???? ????? ????? ?????? [/quote ?????, ??????. ??? ???? ???? ????? ???? ? ??????. ??????? ??? ????? ?????? ???? ( ?????? ????????? ? ??????) ???? ??? ?? ?? ?????????? :smiley: ??? ???? ????? ?????? ???? 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Децембар 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 [quote author=Тавита И ја !! 0104_cheesy мада за топла вечерња дружења са својим пријатељима волим и мирисне штапиће мада ту не могу да одвојим омиљени.. :smiley: п.с ја додајем .. надам се да ти се допада допадају ми се боје веома ми се допада, али немам смелости за црвено, не знам колико дуго бих могла издржати да гледам у црвено 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 19, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 Да ли увијек бираш детаље са црвеним тоновима или? И зелена је лијепа за собе у којима се највише борави, свијетлији тонови, опаштајућа је, а наранџасту избјегавам 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 19, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 "Драги, прије него кажем "да"... " 0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 19, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 предомислила сам се 0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Децембар 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 ?? ?? ?????? ????? ?????? ?? ??????? ???????? ???? ? ?????? ?? ?????? ?? ???? ? ?????? ?? ??????? ??????, ?????????? ??????, ?????????? ??, ? ?????????? ?????????? 0104_cheesy ??, ????? ?? ??????? ????????. ? ??????, ????? ????? ???? ???? ????? ?????? :smiley: ??, ?????? ????, ???? ??? ???? ? ???? ???? ?????, ????????? ???? ?? ?? ? ???? ?????? ?????? ?????? ??????? :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 19, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 Још бољи склад :drugarstvo: Боја вина је лијепа... имам такав кармин 0110_hahaha (немој ником да кажеш 0104_cheesy ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Децембар 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 Мени се допада овако нешто, једноставно, са више светла, основних ствари, мало већи простор, али не мора, може се и са мање простора извести... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 19, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 ???? ?? ?????? ????? ?????, ???????????, ?? ???? ??????, ???????? ??????, ???? ???? ???????, ??? ?? ????, ???? ?? ? ?? ???? ???????? ???????... ???? ????? ???? ?? ????? ???? 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Децембар 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 Морала сам да украдем слику 0104_cheesy, није било могуће с линка, ето, види горе, изменила сам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 19, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 Ух голема је 0104_cheesy Чекала сам док се отворила 0104_cheesy Ах, да!!! 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Децембар 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 ?? ?????? ?? 0104_cheesy ?????? ??? ??? ?? ???????? 0104_cheesy ??, ??!!! 319.gif ??, ?????? ?? 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука