Јаков. Написано Април 1, 2013 Пријави Подели Написано Април 1, 2013 Nemački inžinjeri testiraju Meseršmita Pilot F1 se katapultirao 1962. godine na maloj visini. Preživeo je. Imao je brojne lomove. Sudija, verum est in beer, gandalf and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 1, 2013 Пријави Подели Написано Април 1, 2013 А ово се зове ниски разлаз... У народу познатији као "брисањац"... Легендарни пилот акробата Ормонд Хемонд изнад поља пшенице на авиону Т-33, којег сми и ми имали у нашем РВ-у Хемонд изнад писте... Овај на Торнаду мало заорао... Срећом, без последица... И овај оре... gandalf, Sudija and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 1, 2013 Пријави Подели Написано Април 1, 2013 Овај на Торнаду мало заорао... Срећом, без последица... Meni se cini da je ono na vr` krila samo kondenz, tj. nije nista zaorao. A za drugog ne mogu da tvrdim... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 1, 2013 Пријави Подели Написано Април 1, 2013 Meni se cini da je ono na vr` krila samo kondenz, tj. nije nista zaorao. A za drugog ne mogu da tvrdim... Наравно. Само се тако каже... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 1, 2013 Пријави Подели Написано Април 1, 2013 Ово је већ високо... Салко Хаџић (мислим да је он) на Г-2 и Миодраг Ристић на Орлу... gandalf, Sudija and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Април 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2013 Ignjatije, verum est in beer and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 На свим сликама до сада смо се `бавили` тзв. `ниским разлазом`, тј. најминималнијом могућом висином на којој је било који ваздухоплов оперативан... Мислим да сам са братом Обијем `распредао` око `највиших` висина, које ја као хеликоптераш нисам досегао, али сам од колега слушао да се приликом тзв. `убрзавања`, тј. висинских летова на МиГ-21, а нарочито у вечерњим сатима, када се убрзавање врши над Београдом, `ладно`` могу разабрати Рим, Беч, Будим са Пештом, итд... Било како било, ономад, када је онај манекен `шећерне водице` скакао са `ивице` атмосфере, све се то могло видети у `њиховој` режији... А ево једне слике, како и сама тема каже `Да ти стане дах`... Бригадир хрватског Ратног зракопловства Иван Селак, на 19000 метара стварне висине изнад Загреба... На слици се види та `фина` граница` изнад тропосфере, а ка тропопаузи... verum est in beer, Јаков. and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 још једна... verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Let britanskog pilota iznad tadašnje vojne baze u Kohatu, 1946. godine. Sadašnji Pakistan. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Britanska avio baza u Pešvaru, (današnji Pakistan) 1925. godine. Kako ne biti nostalgičan??! Pogle točkove... Милан Ракић and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Britanska avio baza u Pešvaru, (današnji Pakistan) 1925. godine. Kako ne biti nostalgičan??! Pogle točkove... `vako kod mene prodavali sladoled... verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 A evo sad specijal posvećen čoperistima MI-4 na polarnoj misiji verum est in beer and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Beše nekad u velikom SSSR-u. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Beše nekad u velikom SSSR-u. `оћеш рећи у Великој Британској... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Čekaju na stajanci (bez propeljera) Provera propeljera i opreme Montiranje properljera Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука