obi-wan Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Mene Milosevic iskreno ne zanima ni ic, ali mi smeta neistina. Narocito ona bombasticna, diktator, zlocinac i slicno. Milosevic je bio aparatcik nedorastao problemima koji su ga snasli kao i sve nas onda i nista vise. Da ne bude zabune - ne opravdavam ja nikakve belosvetske lagarije i igrarije zapadnih siledzija, bilo gde da se sprovode - a danas ih ima na sve strane, ali necu ni da velicam one druge (vlastoljubive!) bolesnike i manijake sa druge strane, gde god to bilo, pa i kod nas svojevremeno... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Naravno da je i ovaj sukob "nastelovan" kao i skoro svi do sad ratovi u novijoj istoriji... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Mene Milosevic iskreno ne zanima ni ic, ali mi smeta neistina. Ako ti smetaju neistine sto ih siris toliko? I sto ih koristis u sopstvenim argumentacijama od kad znam za tebe na ovom forumu., oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dimitrios Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Opa vidi nasi osnovali fan club https://www.facebook.com/pages/Kim-Jong-Un-%EA%B9%80%EC%A0%95%EC%9D%80-Fan-club-Serbia/419527801411945?fref=ts Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Naravno da je i ovaj sukob "nastelovan" kao i skoro svi do sad ratovi u novijoj istoriji... Shvataš li da su svi ratovi nastelovani, ne u novijoj nego celokupnoj istoriji, ja ne znam ni jedan rat koji je krenuo zato šno nije bilo drugog rešenja. Svaki kreće zbog nečijih interesa i taj čiji su interesi najveći uglavno i što bi ti rekao šteluje rat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Nisam na to mislio, ti mislis da taj bucko licno ima interes da krene u rat, ja mislim da nije tako nego da mu je neko sapnuo da treba da pokrene rat, al to spada vec u domen teorija zavere - sto ateisti vecinom ne shvataju tj negiraju iako uopste ne mora da znaci da sam u pravu, mozda je "licno" doso na tu ideju, tj. to je sled dogadjaja koji mozda treba da se desi Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Ako ti smetaju neistine sto ih siris toliko? I sto ih koristis u sopstvenim argumentacijama od kad znam za tebe na ovom forumu., Koje neistine? Da je milosevic oslobadjao robijase da bi se pridruzili Arkanovim "divizijama" .... .smeha. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Evo, posetih fan stranicu na facebooku i nadjoh sliku grada naroda koji umire od gladi .... .smeha. Ignjatije and grigorije22 је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Ili ova sirotinja raja .... crkose od gladi ... ...javljaju Ameri sa Meseca .... .smeha. grigorije22 and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 A ova je poucna ..... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Evo i iz posete neke: http://imgur.com/a/Ss0BB Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Људи су штедљиви, не троше ко ми 100kw дневно Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Evo i iz posete neke: http://imgur.com/a/Ss0BB Evo ga metro iz Pjongjanga .... to valjda on vuce puno struje pa ostatak Koreje boravi u tmusi .... .smeha. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Znaš da je Južna Koreja bogatija oko 100 puta? I znaš da to nije propaganda nego činjenica? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Znaš da je Južna Koreja bogatija oko 100 puta? I znaš da to nije propaganda nego činjenica? Sta to znaci-bogatija 100 puta? Jesu li Rumuni danas bogatiji 100 puta nego za vreme Causeskua? Juce sam bio ovde u okolini Vipitena na jednom seoskom gazdinstvu, kod izvesnog Holzera, ima rumuna koji mu cisti stale, zena mu zivi u Meranu nekih 150 km dalje, ide kod nje vikendom a i ona verovatvo negde nesto cisti... Jesu li oni bogatiji 100 puta danas nego za vreme Causeskua? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука