DankaM Написано Април 16, 2013 Пријави Подели Написано Април 16, 2013 Nek' se ne brine, moje kolege su u fazonu da dođe da se zaposli kod nas Sir Oliver and drvce је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2013 s preda od pozadi http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2311044/Shocking-sight-skinny-model-s-flabby-cellulite-ridden-buttock-walks-catwalk-shows-bad-diet-cigarettes-NO-exercise-wrecks-models-bodies.html "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 samo čučnjevi i lepša će biti straga nego spreda "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Bas bolesno, protiv ovoga se zaista treba boriti. http://www.nadlanu.com/pocetna/info/svet/Beskrupulozni-Skauti-traze-manekenke-ispred-klinike-za-lecenje-anoreksije.a-177321.293.html etvrtak, 18. apr 2013. u 19:54 Beskrupulozni: Skauti traže manekenke ispred klinike za lečenje anoreksijeJedna agencija za manekene traži kandidatkinje za tu profesiju u blizini Stokholmskog centra za lečenje osoba s poremećajem u ishrani (anoreksije). 71 2Share Ilustracija Foto: B92 (arhiva) "Dolaze ispred naše zgrade i čekaju devojke koje izlaze", rekla je direktorka te javne ustanove, Ana-Marija af Sandeberg, javila je švedska novinska agencija TT.Ona nije iznela naziv agencije za manekene.Po direktorki klinike, "lovci na talente" savršeno dobro poznaju rad klinike i "beskrupulozni su"."Jedan od njih je stupio u kontakt s devojkom koja je toliko slaba zbog mršavosti, da je u invalidskim kolicima", rekla je direktorka klinike o slučaju od pre nekoliko meseci, posle kojeg je ta ustanova promenila raspored rada da bi zaštitila bolesnice.Stokholmski Centar za poremećaje u ishrani je najveća ustanova te vrste u Švedskoj. Tu se leči 1.700 pacijenata, uglavnom devojaka, a ima i dece. Neki su hospitalizovani, a neki se leče dolazeći u dnevnu bolnicu.Svet mode je redovno kritikovan zbog podsticanja ekstremne mršavosti i angažovanja manekena s potvrđenom anoreksijom. Osim Španije i Izraela gde je obavezno da manekeni imaju "određenu građu", profesionalna pravila drugde nisu obavezujuća.(Izvor: Tanjug, Novi magazin) Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука