Jump to content

Француски Језик - литература

Оцени ову тему

Препоручена порука

Поздрављам,

интересује ме да ли постоји у електронском облику препоручена литература за предмет Француски језик, било да се ради о основном циклусу студија или неком каснијем (изборни предмет)?

Видим да је изишао и уџбеник "Француски језик за студенте теологија". Ако неко има скенирану варијанту, замолио бих да постави.

Унапријед хвала!

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Добро... Пошто нико нема, има ли онда можда уџбеник Граматика француског језика (за основну школу), аутор Владо Драшковић, издавач Завод за уџбенике и наставна средства Београд?

Унапријед хвала...

Поздрав!!!

Подели на овим сајтовима

НА торенту има колико хоћеш материјала ... гомила, углавном страних аутора типа енглески-француски!

Од књига код нас добри су Асимил за француски, као и Француски у 100 лекција. Ја сам буквално научио само из тих књига. Додуше, након тих књига мора такође доста да се ради, пре свега лаки романи, дечије књиге и слушање доста снимака, радио станица и филмића. да би се дошло до завиднијег нивоа и читања стручне литературе. Што се тиче конверзације, то је доста тешко и потребне су године, осим ако не одеш у Француску на пола године или годину.

Подели на овим сајтовима

Има ли начина да се дође до тих књига које сте користили? Био бих Вам веома захвалан...

Assimil има на нету, на више места, само мало потражи: књига и снимци.

А Француски у 100 лекција можеш купити скоро у свакој антикварници са књигама или преко нета наручити.

(ако треба помоћ у линковима, ту сам, чујемо се преко приватних порука)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...