Дејан Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Došli Škoti da pokažu kako treba biti Srbin RYLAH, R.Žiskar, Бојан Сарачевић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 А и носе сукње... haljine im govore, da se Bogu ne mole 301 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Pobedismo i mi nekog... Čuda se dešavaju 4chsmu1 horatio је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 al' svaka im cast!! 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Аферим, Браћо Шкоти! .hvala. Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Alen Cojic Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Ја сам се зачудио и заслужили су да их водимо у кафану. Само могу да кажем да нас треба бити срамота од њих, дал се неки наш сетио да уграби лопату. Мог се кладим у 100 евра да није. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука